MARUV розсекретила, які Олена Кравець і Тіна Кароль за лаштунками

Танці з зірками
Співачка MARUV розповіла, які Олена Кравець і Тіна Кароль за лаштунками | Зіркове життя | 1+1
Фото: Олег Фенікс

Більше немає сенсу це приховувати.

Поділитися:

Завдання телебачення – показати глядачам красиве шоу, влаштувати ефектні номери та розповісти найцікавіші зіркові історії. Але часто у поціновувачів їхньої творчості виникає питання – а чи насправді знаменитості такі, якими здаються на екрані?

Нам пощастило, що у світі шоу-бізнесу завжди знайдуться інсайдери, які не бояться казати правду. Так, MARUV розповіла Каті Осадчій, що «Танці з зірками» показали їй істинне обличчя селебріті…

Мене вразила Тіна Кароль, адже вона чуйна й тендітна жінка. А коли кажеш їй компліменти (наприклад, щодо нових сережок), вона стає немов дівчинка, – ділиться співачка.

Фото: Ростислав Ріпка

Також до «Танців…» MARUV не була знайомою з Оленою Кравець – знала її як акторку «Вечірнього Кварталу». Та після близького спілкування тішилася, що їй випала така нагода:

Вона дуже мудра жінка, – додала виконавиця.

Фото: Ростислав Ріпка

Нагадаємо, що під час десятого прямого ефіру «Танців з зірками» співачка вразила своїм образом. А точніше, головною його окрасою – справжньою змією. Більше про амплуа Медузи Горгони дивись у відео:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Чому дружина Жені Кота не приїжджає на зйомки «Танців з зірками»

2. Грайлива Вікторія Булітко примостилася на коліна Григорію Чапкісу

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі