Грайлива Вікторія Булітко примостилася на коліна Григорію Чапкісу

Танці з зірками
Вікторія Булітко сіла на коліна до Григорія Чапкіса | Зіркове життя | 1+1

Красуня вигадала нову стратегію перемоги?

Поділитися:

Пара Вікторії Булітко та Дмитра Дікусара ще жодного разу не потрапляла до номінації. Та, вочевидь, саме підтримка глядачів допомагає їм щоразу експериментувати та дивувати неочікуваними вчинками. 

Так, в минулому ефірі «Танців з зірками» на паркеті стався справжній любовний… чотирикутник! До запальної пари приєднався ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сєнічкін, який спробував «поборотися» за серце комедійної акторки. Чоловіки показали всю хореографічну майстерність: амплітудно рухали стегнами та «змагалися», хто краще закружляє Вікторію.

Втім, вона вирішила, що двох варіантів їй замало (або їй просто захотілося на ручки) – зірка сіла судді Григорію Чапкісу на коліна. Народний артист не розгубився і натякнув, що такий маневр був дуже вдалою тактикою:

Після того, що сталося, мені складно оцінювати, – сказав Григорій Миколайович.

Дивись повне відео виступу, в якому поєднались вибухова енергія та зіркова винахідливість:

Проте які б чари не застосовували фантастичні учасниці «Танців…», легенда шоу не потрапить у їхні тенета – нещодавно він розповів про свою кохану, молодшу за нього на 51 рік. Переглядай відео та дізнавайся, хто запалив полум'я в душі вічно молодого балетмейстера:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. «Дікусар одружиться зі мною!» – Вікторія Булітко

2. «Кидали жуйки у волосся та принижували»: Вікторія Булітко про знущання з неї в школі

Новини по темі