Чому дружина Жені Кота не приїжджає на зйомки «Танців з зірками»

Танці з зірками
Чому дружина Жені Кота Наталія Татаринцева не приїжджає на зйомки «Танців з зірками» | 1+1
Фото: Жан Філіпп

Хореограф назвав причину.

Поділитися:

Нещодавно ведуча «Світського життя» Катя Осадча побувала на зйомках прямого ефіру «Танців з зірками». Їй вдалося поспілкуватися з однією із найсексуальніших пар проекту – Ксенією Мішиною та Євгеном Котом. На паркеті дует демонструє нестримну пристрасть, тому з перших ефірів танцівників запідозрили в романі. Тож Катя поставила хореографу питання, яке давно всіх цікавить: чи не ревнує його дружина до партнерок? І Женя відверто відповів:

На паркеті я собі завжди ставлю мету закохатись у свою партнерку. Саме тому наші танці такі палкі та пристрасні. Та моя дружина не ревнує і щонеділі чекає на мене вдома.

Втім, хореограф зізнався, що раніше кохана приїжджала до знімального павільйону, аби його підтримати. Проте з часом відмовилася від цієї традиції – і ось причина:

Їй ставлять одні й ті ж питання: «А, може, у Жені роман із партнеркою?». Тож краще нехай вона вдома чекає.

Чутки про романтичні почуття прокоментувала і Ксенія Мішина. Акторка розповіла, що їй часто доводиться відігравати кохання в кадрі, та вона вміє тримати себе в руках:

Я ставлю собі рамки. Я знаю дружину Жені, вона дуже крута артистка. І я поважаю їх обох.

До того ж учасниця розповіла Каті про наполегливого залицяльника. Дізнайся більше з відео:

Нагадуємо, що учасники шоу чекають твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Найцікавіше про Ксенію Мішину та Женю Кота – на сайті:

1. 10 маловідомих фактів про Женю Кота, які тебе здивують

2. Що Ксенія Мішина забороняє своєму сину

3. Женя Кот із красунею-дружиною поділилися солодкими знімками

4. «Жодного разу не відвідав дитину», – Мішина розповіла про стосунки з екс-чоловіком

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі