Маша Єфросиніна: «Це була моя помилка!»  

Танці з зірками
Маша Єфросиніна зізналась у своїх помилках
@mashaefrosinina

Українська ведуча про те, як вона перестала боятися помилок.

Поділитися:

Сьогодні Маша Єфросиніна не просто зірка телеекранів, блогер і мама, вона — справжній мотиватор та натхненниця для багатьох жінок. У своїх соцмережах ведуча відверто ділиться власним досвідом та щиро розповідає про своє життя.

Цього разу Маша вирішила підняти складну тему — помилки та вміння їх визнавати.

«Коли я вперше зізналася собі вголос, що зробила помилку — так і сказала: «це була моя помилка!». Пам'ятаю, як відчула щось дуже складне. Думаю, схоже почуття відчувають ті, хто все життя дуже боявся стрибати з парашутом, а, стрибнувши, усвідомив, що він вже не буде колишнім...

Так і з помилками. Їх не прийнято артикулювати — ні собі, ні іншим. Більш того, їх прийнято боятися, а ще важливо боятися, що хтось їх помітить!

Загалом, страшне це явище — помилка! Майже таке ж страшне, як вимовити слово «жопа» в ефірі телебачення... І ось, почавши зі своїми помилками «товаришувати», розуміти їх і навіть трохи любити, я ніби відкрила вікно в будиночку на березі океану і вдихнула здорове повітря! Моїм помилкам це теж припало до душі — згодом вони довели мені, що без них я досі боялася б свободи самовираження, ніколи б не пізнала найсильнішу любов з існуючих — Любов до Себе, і не почистила б свій простір від токсичних відносин».

Маша Єфросиніна порадила не оплакувати помилки, а дякувати за цінний досвід, який вони нам дарують.

Новини по темі