Микола Тищенко розповів про реальні стосунки з 24-річною дружиною

Танці з зірками
Дружина Миколи Тищенка: Перші два роки він мене не слухав та не сприймав

А також показав своє нове житло.

Поділитися:

Ресторатор, ведучий, учасник Танців з зірками Микола Тищенко та його дружина Алла Барановська відверто розповіли про своє подружнє життя. В інтерв’ю виданню Viva! зізналися, що знайшли свій рецепт щасливих стосунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Тищенко: 10 фактів із життя ресторатора

«За роки сімейного життя у нас з Аллою не було практично жодної сварки, якщо не брати до уваги якісь дрібниці на зразок суперечок, хто валізи буде збирати або скільки каші потрібно дати дитині. Принципових розбіжностей у нас немає, тому живемо ми, як кажуть, душа в душу. Думаю, секрет успіху криється в єдності протиріч. Ми дуже схожі один на одного і заразом дуже різні. Однаково цілеспрямовані люди зі схожими поглядами на життя, на досягнення професійних успіхів, результатів. Ми збагачуємо один одного, радимося в тому, в чому кожен розуміється краще і в чому сильніший. У нас стерті гендерні ролі. Є просто дві людини, які по-справжньому люблять і поважають позицію і думку один одного. Жінки — це ж не кухарки, прибиральниці, хатні робітниці, породіллі, коханки, стриптизерки, а особистості, думки і бажання яких ми, чоловіки, повинні поважати, і іноді навіть потурати їм на правах сильного, на правах захисника», — вважає Микола.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Тищенко розповів, як однолітки кепкували з його занять танцями (відео)

Однак його 24-річна кохана поділилася, що до такого розуміння стосунків вони прийшли не одразу.

Перші два роки він мене не слухав і не сприймав, — зізналася Алла.

«Коли ми почали зустрічатися, я був упевнений, що одруження для мене вже справа пройдена і мені з цим все, в принципі, зрозуміло. Тим більше у мене був великий досвід спілкування з «барбі» і залишилася оскома на їхні поради. Але Алла не була черговою лялькою. І я щасливий, що помилявся з приводу шлюбу», — пояснив Тищенко.

Фото: @allabonya

Також пара запросила журналістів до своєї нової квартири, в якій оселилася півроку тому.

Нагадаємо, що Микола та Алла виховують маленького сина Давида. Це вже третій шлюб ресторатора. Також у нього є син Данило – від другої дружини, Міс Україна-2008 Ірини Журавської.

 

Новини по темі