Учасник Танців з зірками Ігор Ласточкін: «Заради перемоги я готовий експериментувати»

Танці з зірками

Відомий гуморист розповів про свою ціль у танцювальному проекті.

Поділитися:

Цієї осені глядачі 1+1 побачать новий сезон проекту Танці з зірками. Напередодні прем’єри учасник 2 сезону оновленого танцювального шоу Ігор Ласточкін розповів, заради чого прийшов на шоу та на що готовий заради перемоги. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Танців з зірками Michelle Andrade: Цікаві факти з життя популярної співачки.

Відомий гуморист зізнається, що мріє перемогти у Танцях з зірками і заради цього готовий експериментувати та з'явитись у новому амплуа. Ведучий сміливо заявив, що, до прикладу, змінити колір волосся для нього не проблема. 

Я готовий заради перемоги на все. Я можу мало спати, вже до цього звик. Можу постійно тренуватися у залі, - розповів Ігор. 

Ігор Ласточкін також поділився, що дивився 1 сезон оновленого танцювального шоу і активно вболівав за свого колегу Юрія Ткача: 

«Ми відправляли СМС і практично не пропускали жодного ефіру», - стверджує гуморист. 

З ким танцюватиме Ігор Ласточкін у новому сезоні Танців з зірками - досі залишається у таємниці. Нагадуємо, що суддями нового сезону танцювального шоу стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоби бути в курсі всіх вражаючих подій яскравого шоу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфросиніна пригадала, як танцювала на шкільній дискотеці (відео)

Новини по темі