Могилевська зворушила до сліз молитвою за Україну в прямому ефірі «Танців з зірками»

Танці з зірками
Наталія Могилевська зворушила до сліз молитвою за Україну в прямому ефірі «Танців з зірками» | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Це було проникливо.

Поділитися:

У неділю, 8 вересня, на 1+1 вийшов третій випуск «Танців з зірками». Підтримувала учасників шоу та зустрічала їх на зірковому балконі переможниця першого сезону оновленого проекту, співачка Наталія Могилевська.

Також артистка виконала свою україномовну пісню «В Києві осінь», а після помолилася з глядачами «Танців…» за Україну і представила власну версію національного Гімну. На це Наталію надихнула радісна новина, яка 7 вересня сколихнула всю Україну — на рідну землю повернулися 35 українських полонених.

«Коли я дізналася про повернення наших героїв, зробила незапланований виступ. Вірю, що коли мільйони людей одночасно читають молитву, їхні благі помисли стають у мільйони разів сильнішими та здійснюються. Я зробила молитву за нашу світлу перемогу та в прямому ефірі разом із глядачами заспівала нові вірші до музики Гімну України, які написала ще в День Незалежності й презентувала на своєму благодійному концерті для підтримки та реконструкції Національного Ботанічного Саду. Дякую оркестрові телеканалу 1+1 за підтримку цієї сердечної імпровізації!» — поділилася співачка.

Як це було, дивися у відео:

А сьогодні, 9 вересня, Наталія Могилевська готує презентацію повної версії віршів на музику Вербицького, яку записала разом з учнями своєї школи Talant School.

Також нагадаємо, в інтерв’ю 1plus1.ua Наталія зізналася, за що дала смачного ляпаса Владу Ямі.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Наталія Могилевська показала, як опановує балет (фото) 

2. Могилевська показала, як проводить свій ранок (відео)

3. 5 виступів Могилевської на «Танцях з зірками», які хочеться дивитися знову і знову

Новини по темі