Могилевська зізналася, за що дала смачного ляпаса Ямі

Танці з зірками
Наталя Могилевська зізналася, за що дала смачного ляпаса Владу Ямі | Інтерв'ю | 1+1

Інтерв’ю 1plus1.ua з переможницею «Танців з зірками».

Поділитися:

Востаннє я спілкувалася з Наталею Могилевською восени 2017 року на зйомках першого сезону оновлених «Танців з зірками». Тоді своїми відвертими зізнаннями під час інтерв'ю вона розчулила мене до сліз.

Цього разу ми зустрілися на презентації вже третього сезону оновленого шоу — і співачка зарядила мене своїм позитивом…

Наталю, сумуєте за «Танцями з зірками»?

Я обіцяла, що коли мені буде 80, танцюватиму з донькою Наді Дорофєєвої (сміється). Тож не полишаю цю ідею й продовжую танцювати. Так, заняття тривають не 6-8 годин, як було під час «Танців з зірками». Однак 4-5 разів на тиждень я танцюю по годині з Ігорем Яременком, Катериною Круть та зі своїм партнером по шоу Ігорем Кузьменком. Ба більше – наразі я танцюю краще, ніж у проекті. Значно краще!

За кого вболівали у попередньому сезоні шоу?

Запам’ятався Іраклі Макацарія.

Також мені сподобалось, якою була в танці Маша Єфросиніна. Можливо, вона не встигла набрати технічного рівня, але ж була такою гарною балериною! Це щось неймовірне!

Кумедною і крутою була Леся Нікітюк. Вона стала серцем проекту. Це був класний живий блог у прямому ефірі 1+1.

Відомо, наскільки скрупульозно ви ставилися до своїх танцювальних виступів. Звертали увагу на все — техніку, акторську гру, постановку загалом. При цьому, що найважливіше у танці?

Вважаю, що мистецтво має викликати емоцію. Учасники шоу готують свої номери впродовж тижня і думають про кожну дрібницю. Однак дуже важливо в останній день забути все і згадати про те, чому ми поклоняємося в мистецтві, – про серце. Важливо те, про що ти щиро розповідаєш у своєму танці. Тоді глядач перестає бути байдужим і про щось замислюється.

Ви брали участь у двох сезонах «Танців з зірками». Який ваш найяскравіший спогад про шоу?

Це мій політ під час останньої румби з Ігорем Кузьменком.

А також запам’ятався поцілунок із Владом Ямою, після якого дала йому ляпаса. Я тоді була глибоко в образі Анни Кареніної — жінки того часу, яку не можна було цілувати.

Владу було боляче?

Боляче! Це було по-справжньому, по повній програмі! (сміється). У номері була і пристрасть, і сварка, тому ляпас був відповіддю не лише на поцілунок, а й на образу.

Ви доволі багатогранна жінка. Які зараз маєте захоплення?

Моє життя нагадує чудовий квест. Я навіть зараз проводжу тренінги на цьому тему. Після того, як побувала в Індії, повірила в дива та вивчила деякі цікаві практики, в моєму житті почали траплятися дивовижні речі.

Наприклад, мені наснився Кузьма Скрябін і попросив передати українцям, що він дуже хвилюється за нашу країну. Тоді я написала пісню Personal Jesus.

Одного разу учні моєї школи переклали композицію «Снегопад» українською – і я зрозуміла, що час зробити переклад «В Киеве осень». Півроку в мене до цього не доходили руки. Та якоїсь неділі я відчула, що це треба нарешті здійснити. За годину зробила переклад, подзвонила другові й кажу: «Слухай, я реінкарнація Шевченка» (сміється). Цей текст значно кращий від російського!». А він мені відповів: «Ти знаєш, що сьогодні День Києва?..». Уявляєте! Що цікаво, в жовтні я презентую нову пісню «Я покохала» (загадково усміхається).

І це теж символічно?...

Ось і хороший фінал інтерв’ю (сміється).

Думаю, що чудовим завершальним акордом зараз стане перегляд одного з найяскравіших виступів Наталі Могилевської на головному паркеті країни. Вмикай відео:

Нагадаю, що у третьому ефірі «Танців з зірками» Могилевська зустрічатиме учасників проекту на зірковому балконі, а також потішить глядачів своїм виступом. Вмикай шоу 8 вересня о 21.00.

Також читай інші цікаві інтерв'ю:

1. «Уже десять років чоловік ділить мене з роботою»: Ексклюзивне інтерв’ю з Ілоною Гвоздьовою

2. «Я кинув Анджеліну Джолі на диван»: Українець, який став зіркою американського кіно

3. Солістка гурту KAZKA — про стосунки, колекцію купальників та момент, від якого плакала

4. Інтерв'ю з Юлією Саніною: Про пригоди в Америці, особливий концерт The Hardkiss та інші відвертості

5. Від чого відмовилась MARUV заради участі у «Танцях з зірками»

Новини по темі