Найкращі танці Анни Різатдінової, які привели її до суперфіналу (відео)

Танці з зірками
«Танці з зірками»: Найкращі виступи суперфіналістки Анни Різатдінової (відео) | 1+1

Пригадай шлях гімнастки на «Танцях з зірками».

Поділитися:

Ось-ось ми станемо свідками вибухового фіналу третього сезону оновлених «Танців з зірками». За перемогу позмагається й призерка Олімпійських ігор, гімнастка Анна Різатдінова. Протягом проекту вона опановувала різні стилі танцю та впевнено тримала лідерство у турнірній таблиці. Дивись відео і пригадуй, яким був її шлях у шоу. 

Пристрасний пасодобль

Перший ефір – і одразу надскладний стиль. Але це не стало на заваді для Анни, а навпаки підігріло її спортивний інтерес. Учасники вразили глядачів та вимогливих суддів своєю майстерністю, а від суворого Франсіско Гомеса пара почула заповітне «love, love, love»

Ніжний віденський вальс

Учасники виконали танець про довіру та цілющу силу кохання. Пара розвінчала міф про те, що у них немає емоцій. Оголені почуття та зворушлива історія довели глядачам і суддям протилежне. 

Відверта румба

Найсексуальніший танець сезону під дощем подарувала пара у четвертому ефірі оновлених «Танців з зірками». Пристрасть не вщухала на паркеті, а судді не могли дібрати слів, аби описати побачене. Мокрі, але щасливі, учасники слухали схвальні відгуки про свій виступ та не приховували емоцій. 

Потойбічне ча-ча-ча

У шостому ефірі оновленого танцювального шоу учасники з'явилися на паркеті в образах із фільму «Сімейка Адамсів». Технічне виконання танцю та моторошна атмосфера подарували їм високі оцінки та бурхливі оплески. А допомогли їм у цьому учасники, які вже залишили проект – Надія Матвєєва та Серьога.

Енергійний хіп-хоп

Справжній танцювальний бунт пара влаштувала разом із дітьми. Під запальний хіт кумира молоді MONATIKа «Love it Ритм» вони запалили залу та подарували глядачам незабутні емоції. 

Класичний балет

Своїм виступом в одинадцятому ефірі третього сезону оновлених «Танців...» Анна посягнула на територію прими-балерини Катерини Кухар. Суддя знайшла недоліки у номері пари, хоча й похвалила Анну за її старанність. До слова, гімнастка перехвилювалася – їй стало зле просто на паркеті під час суддівських коментарів. 

Гаряче ча-ча-ча

Анна вийшла на паркет одночасно з двома партнерами – до Олександра Прохорова приєднався грузин, учасник другого сезону оновлених «Танців...» Іраклі Макацарія. Танцівники закружляли гімнастку в танці та позмагалися за її прихильність. Хоча кокетлива Анна надавала перевагу то одному, то іншому, обрала третього – ведучого Даніеля Салема

Швидкий квік-степ

Пара блискуче впоралася й з найскладнішим стилем танцю. Цікаві підтримки, сяйливі усмішки та майстерні рухи підтвердили професіоналізм пари. А сувора Катерина Кухар назвала цей квік-степ найкращим у сезоні. 

Зворушливий модерн

Цей ніжний виступ під живе виконання Катею Гуменюк пісні «Моя мама» Анна присвятила своєму синові. Саме він її мотивує та надихає боротися за перемогу. Чуттєва історія, яку пара розповіла своїм танцем, торкнулася кожної душі. 

Феєричне танго

Виступ із хореографом, суддею «Танців з зірками» Владом Ямою вразив і глядачів, і суддів. Протягом номеру Влад встиг приміряти декілька образів, а наприкінці танцю ми взагалі побачили його в душі. Чого не зробиш заради ефектного виступу! 

Нагадуємо, що учасники шоу чекають твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, аби твоя улюблена пара отримала кубок «Танців з зірками». Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Читай також:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі