Нерозлучні: Анна Різатдінова та Олександр Прохоров продовжують спілкування після «Танців...»

Танці з зірками
Фіналісти Анна Різатдінова та Олександр Прохоров нерозлучні після Танців з зірками | Зіркове життя | 1+1

На паркеті народжується дружба.

Поділитися:

Тиждень тому глядачі дізналися імена переможців «Танців з зірками» — золото вибороли Ксенія Мішина і Женя Кот. Та, здається, срібло лише додало Анні Різатдіновій і  наснаги.

Після завершення шоу вони не просто досі проводять час разом, а й навіть не залишили паркет. Про це розповіла олімпійська чемпіонка на своїй сторінці в Insagram — можливо жартома, а може і ні. 

Ми з Сашком вже вирішили готуватися до нового сезону. Старанно працюємо над постановками, технікою і емоціями. Краще почати зараз, поки всі суперники ще відпочивають. До старту підійдемо в класній формі і вас не підведемо.

Фото: instagram/sasha_prohor 

Імовірно, що Анні та Олександру просто подобається спілкуватися. У розпалі «Танців з зірками» вони разом відвідували світські заходи — і зараз як і раніше з’являються на гучних подіях вдвох. 

Зокрема днями їх заскочили на церемонії нагородження M1 Music Awards. Танцівник одягнув стильний костюм-трійку з метеликом, а гімнастка — топ з органзою і штани від Андре Тана. 

Фото: Jetsetter, Олександр Пілюгін

Також Прохоров і Різатдінова часто показують одне одного в своїх соцмережах і навіть згадують у публікаціях. Вочевидь, на паркеті між ними зародилися теплі дружні почуття, а чи переростуть вони у дещо більше — стане відомо згодом. 

Тож поки насолоджуємося пристрастю учасників лише під час їхніх виступів:

Більше про пару:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі