NK, Тіна Кароль, «Время и Стекло» та інші суперзірки заспівають у фіналі «Танців з зірками»

Танці з зірками
Суперфінал «Танців з зірками»: NK, Тіна Кароль, «Время и Стекло» та інші суперзірки заспівають у прямому ефірі шоу
Фото: Ростислав Ріпка

Дізнайся ім'я переможця першим.

Поділитися:

Цієї неділі, 24 листопада, о 21:00 на каналі 1+1 глядачі побачать грандіозний суперфінал та дізнаються ім’я переможця цьогорічного вибухового сезону «Танців з зірками». Команда проекту підготувала для прихильників запеклий жіночий фінал, неймовірні хореографії від учасників, які покажуть максимум танцювальної техніки та яскраве шоу з сюрпризами. Окрім звання переможця, одна з пар стане «Фаворитом VIVA!» за версією українського видання про зірок.

На шоу виступатимуть популярні артисти, які запалять залу гучними прем’єрними композиціями. Так, вперше на головний паркет країни вийде українська співачка Настя Каменських, яка потрапила до авторитетного музичного чарту Billboard і підкорила своєю творчістю Латинську Америку. Зірка презентує свою хітову композицію Elefante.

Запалять глядачів своїми хітами також популярний гурт «Время и Стекло» з піснею Balensiaga та гаряча cпівачка Michelle Andrade з суддею Франсіско Гомесом, які покажуть пристрасні танці під час виконання пісні «Не знаю». На проекті з’явиться відомий артист Макс Барських. Він представить свою пісню «Лей, не жалей». А чарівна Тіна Кароль заспіває казкову композицію присвячену «Різдвяній історії» разом з DZIDZIO та Юлією Саніною.

 А сексуальним та провокаційним виступом у суперфіналі вразить глядачів цьогорічна пара MARUV та JAY

Ведучими на балконі стануть відразу декілька популярних артистів по черзі. Так, учасників після виступів зустрічатимуть головний ватажок всіх вовчиць країни — співак Олег Винник, артист DZIDZIO, співачка Ольга Горбачова та солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна.

Цікаво, що чотирнадцятий ефір вибухового шоу буде поділений на три танцювальні блоки. У першому кожна пара продемонструє свій прем’єрний номер у проекті. У другому блоці зіркові учасники повторять танець, який став найпопулярнішим на думку глядачів. І на третьому етапі пари доведуть свою вправність у «Танці за життя».

Нагадаємо, у жіночому суперфіналі переможцем стане та пара, яка набере найбільшу кількість балів у сумі за результатами оцінок суддів за всі виступи і глядацького голосування. А чи впораються зірки з надскладним фінальним завданням і хто стане переможцем «Танців з зірками», дізнаєшся вже цієї неділі.

До слова, читачі 1plus1.ua можуть взяти участь в опитуванні та спробувати вгадати, хто стане переможцем шоу. Переходь за посиланням! Також дивись анонс: 

Більше цікавих новин про улюблене танцювальне шоу далі:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі