Макс Чмерковський – новий суддя «Танців з зірками»: 7 цікавих фактів про життя зірки

Танці з зірками
Макс Чмерковський – суддя шоу Танці з зірками
Instagram/maksimc

Новим суддею легендарного проєкту «Танці з зірками» стане україно-американський танцівник, чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу Dancing With The Stars Макс Чмерковський. Які відомі цікаві факти з його біографії?

Поділитися:

Нещодавно стало відомо, що компанію Катерині Кухар та Владу Ямі у суддівському кріслі «Танців з зірками» складе україно-американський танцюрист та хореограф Макс Чмерковський. Що відомо про нового суддю?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіон світу з латинських танців Макс Чмерковський стане суддею нового сезону шоу «Танці з зірками» на 1+1

ТОП-7 цікавих фактів про Макса Чмерковського

1. Макс Чмерковський народився в Одесі. Коли йому було 14 років, разом з сім’єю емігрував до США.

2. В дитинстві Максим під час катання на санчатах зламав ногу. Лікарі навіть сказали, що він навряд чи зможе танцювати після такого важкого переламу. Проте наполегливий хлопець вилікувався і чудово реалізувався в якості танцівника і хореографа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками на 1+1: новою учасницею шоу стала співачка Lida Lee

3. Макс Чмерковський почав займатися танцями у віці 4-х років. Сьогодні він має 4 танцювальні студії у США, а також створив і керує Dance Team USA – некомерційною освітньою благочинною організацією, яка підтримує учасників танцювального спорту.

Макс ЧмерковськийФОТО: Instagram/maksimc

4. Макс Чмерковський багато разів брав участь у шоу Dancing With The Stars (американські «Танці з зірками»). У 18 сезоні він переміг у цьому шоу разом з фігуристкою Меріл Девіс. Також Макс Чмерковський – чемпіон світу з латинських танців.

5. Молодший брат Макса Валентин – теж професійний танцівник. Він так само неоднарозово брав участь у Dancing With The Stars, двічі ставав переможцем шоу. У США відомий як Вал Чмерковський. Танцівник – дворазовий чемпіон світу з латинських танців та багаторазовий чемпіон США з латинських танців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька зізналася, для чого йде на «Танці з зірками»: «Я хочу нарешті не боятися бути в парі»

6. Дружина Макса Чмерковського – професійна танцівниця латинських танців Пета Джейн Мургатройд. Вона народилася у Новій Зеландії, проживає у США. Пета також двічі вигравала американські «Танці з зірками». Пара побралася у 2017 році. За декілька місяців до весілля у них народився син Шей Александр.

Макс ЧмерковськийФОТО: Instagram/maksimc

7. Макс Чмерковський, окрім суто танцювальних шоу, брав участь у водному шоу Le Rêve у Лас-Вегасі.

Наскільки суворим суддею для українських зірок стане Макс Чмерковський? Це стане відомо вже скоро, прем’єра нового сезону «Танців з зірками» відбудеться 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі