Олександра Машлятіна прокоментувала свою участь в "Танцях з зірками": "Було неможливо позбутися «синдрому самозванця»"

Танці з зірками
Олександра Машлятіна прокоментувала те, що вона покинула "Танці з зірками"
Соцмережі Олександри Машлятіної

Учасниця Жіночого Кварталу Олександра Машлятіна, яка прийшла на заміну Анастасії Оруджевій в "Танцях з зірками", прокоментувала свою участь у шоу.

Поділитися:

Олександра Машлятіна, учасниця Жіночого Кварталу, яка прийшла у другому випуску "Танців з зірками" на заміну Анастасії Оруджевій, розповіла, як вона пережила цей період та що відчувала під час та після проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександра Машлятіна поділилася враженнями від участі в "Танцях з зірками": "Було дуже шкода йти на початку проєкту"

Олександра розповіла, що її участь у шоу нагадує одну популярну пісню:

Як співала Алла Борисівна: "Привіт-привіт! Бувай-бувай!". Ці слова ідеально підходять під мою історію в "Танцях із зірками".

Чи було учасниці важко та що було складніше: фізично справитися з танцем чи налаштуватися морально? Зірка пояснила:

Було важко? Дуже. Особливо, коли проект починається не з репетиційного залу, а на кухні у Насті Оруджева, обливаючись сльозами в 4 очі. Було непросто, страшно і незрозуміло. Було неможливо позбутися «синдрому самозванця» і думок, що я ТУТ намагаюся навчитися ходити «від стегна», а ти ТАМ вчишся ходити на милицях. Загалом, ти знаєш. Стрес. Стрес. Стрес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша заміна в історії «Танців з зірками»: Олександра Машлятіна замінила Оруджову і поділилась враженнями від виступу

Дивіться перший танець Олександри Машлятіної з Денисом Самсоном у другому ефірі:

Проте є й те, що Олександра згадує з теплотою та вдячністю:

Але, не дивлячись ні на що, це недовге «привіт-привіт» було таке яскраве і всеосяжне, що емоцій вистачить ще надовго! Та що емоцій? Я вже навіть почала вірити, що скоро у мене з'явиться прес. Відповідаю, що щось там прощупувалося!
Так, хотілося більше, хотілося краще (більш технічно, так точно), але, з іншого боку, цього всього могло просто і не бути?
Тому хочеться сказати велике дякую всім. І просто дякую ВСІМ ВАМ. Я отримала стільки слів, повідомлень, дзвінків. Чесно, я навіть не могла сподіватися на таку підтримку! Ви чого?! Я ж так стану дуже сентиментальною! А далі що? Ще, не дай Бог, освою крузадо і батакаду? Це буде вже повний баунс! Одне знаю точно — буду, капець як, сумувати!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Оруджова припиняє участь у «Танцях з зірками»: чому та хто її замінить?

Дивіться виступ Олександри Машлятіної та Дениса Самсона в третьому випуску:

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати за посиланням або натиснувши на зображення:

Новини по темі