Олександра Машлятіна поділилася враженнями від участі в "Танцях з зірками": "Було дуже шкода йти на початку проєкту"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Олександра Машлятіна залишила шоу "Танці з зірками" після третього ефіру. Які в неї склалися враження від участі в проєкті?

Поділитися:

Олександра Машлятіна, яка минулого ефіру залишила шоу "Танці з зірками", у відео включенні у програму «Сніданок з 1+1» поділилась враженнями від участі у проєкті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у третьому ефірі (ВІДЕО)

Олександра Машлятіна розказала, що вона засмутилася від того, що довелося покинути шоу:

Справа в тому, що мне оточували настільки круті люди, що було шкода йти на початку проєкту. Хочеться спілкуватися, товаришувати та йти далі з ними.  Я дуже велика фанатка «Танців з зірками» й щаслива, що стала учасницею цього сезону. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маестро танцю в серцях назавжди: зворушливі дописи родини та зірок про Григорія Чапкіса після номера-присвяти на «Танцях з зірками»

Дивіться, як Олександра Машлятіна та Денис Самсон танцювали віденський вальс:

Нагадуємо, що Олександра Машлятіна вийшла на головний паркет країни замість своєї колеги по гумористичній сцені Насті Оруджової, яка травмувалася. Але вже у третьому ефірі, за результатами глядацького голосування, вона покинула проєкт. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар про залаштунки шоу "Танці з зірками": перші конфлікти та іскри

Дивіться виконання самби Олександри Машлятіної та Дениса Самсона у третьому ефірі шоу «Танці з зірками» 2021:

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати за посиланням.

Новини по темі