Олексій Суровцев у "Танцях з зірками" розповів про сімейне горе: "Мій батько жив з хворобою Паркінсона більш, ніж 25 років"

Танці з зірками
Олексій Суровцев у "Танцях з зірками" розказав про свое минуле

Олексій Суровцев в третьому ефірі шоу «Танці з зірками» розказав про рік, що кардинально змінив його життя. Він розказав, що це був рік боротьби за життя.

Поділитися:

Олексій Суровцев в третьому ефірі шоу «Танці з зірками» розказав про рік, що кардинально змінив його життя — це був рік боротьби за життя батька

Рік, який змінив моє життя — це був рік, коли захворів мій батько. В нього діагностували хворобу Паркінсона. Вона не виліковна, важко спостерігати, як згасає твоя рідна людина і ти нічого не можеш вдіяти. Він хворів більш ніж 25 років. І все це переживала моя мама. Вона доглядала його до самого останнього дня. Я навіть не уявляю, звідки вона брала сили. Вона для мене приклад відданості та кохання.

суровцев фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-символ «Танців з зірками» Олексій Суровцев станцював еротичний танець у серіалі «Моя улюблена Страшко» (відео)

Олексій Суровцев розказав, що свій танець у шоу «Танці з зірками» він присвячує своєму батьку:

Цей танець я присвячую своєму батьку і я, звичайно, хотів би, щоб він його побачив. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Суровцев станцював запальне диско та показав свою кохану – чемпіонку з бодібілдінгу

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати за посиланням.

Новини по темі