Олексій Суровцев прокоментував низькі оцінки від суддів шоу "Танці з зірками"

Олексій Суровцев прокоментував низькі оцінки від суддів на першому ефірі Танці з зірками

Олексій Суровцев на першому ефірі шоу Танці з зірками отримав дуже низькі оцінки від суддів. Чи засмутило це зірку серіалів?

Поділитися:

5 вересня відбувся перший ефір шоу «Танці з зірками», на якому зірка серіалів Олексій Суровцев разом зі своєю партнеркою Марією Колосовою виконав запальну румбу. Під час танцю Олексій позбувся сорочки та нагородив свою партнерку поцілунком. Макс Барських, ведучий зіркового балкона, поцікавився, чи був поцілунок запланованим. На що Суровцев відповів:

Ні, але я так відчув

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як учасник "Танців з зірками" MÉLOVIN справляється з булінгом та хейтом після камінг-ауту

Виконання танцю Олексія Суровцева викликало бурхливе обговорення у глядачів і несподівано низькі оцінки суддів. Суддя шоу Катерина Кухар поставила Олексію одиницю та зазначила, що "кукарачі не побачила". Це підтвердив і Влад Яма, який зазначив, що номер був гарячим, але румби в ньому не було. 

Низькі оцінки за виконання румби Олексія Суровцева не засмутили, а навпаки змотивували до плідних тренувань. Про що зірка серіалів зазначив у соціальних мережах. 

Отже! Перший ефір ми з тріском провалили, але не опускаємо руки й посилено готуємо другий танець, який буде докорінно відрізнятися від першого й покаже мене трохи з іншого боку. Вірю в нашу пару. З огляду на наші оцінки за румбу, не вилетіти з другого ефіру буде вкрай складно, але з вашою допомогою і своїми зусиллями ми зобов'язані пройти далі.

Олексій Суровцев в першому ефірі Танці з зірками

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий суддя шоу «Танці з зірками» Макс Чмерковский: «Григорій Чапкіс – приклад, на який варто рівнятися»

Дивіться відео з виконанням запальної румби Олексія Суровцева та Маші Колосової:

Нагадуємо, що подивитись шоу Танці з зірками можна кожної неділі о 21-00 на телеканалі 1+1. 

Квитки на прямі ефіри можна придбати за посиланням

Новини по темі