Секс-символ «Танців з зірками» Олексій Суровцев станцював еротичний танець у серіалі «Моя улюблена Страшко» (відео)

Танці з зірками
Олексій Суровцев станцював еротичний номер у серіалі Моя улюблена Страшко
Instagram/surovtsev.alexei

Актор Олексій Суровцев станцював еротичний танець у серіалі «Моя улюблена Страшко».

Поділитися:

Учасник «Танців з зірками», якого називають секс-символом цього сезону, актор Олексій Суровцев з’явився в епізодичній ролі в серіалі «Моя улюблена Страшко».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Суровцев станцював запальне диско та показав свою кохану – чемпіонку з бодібілдінгу

Олексій Суровцев постав в образі поліцейського, але за сюжетом згодом стає зрозуміло, що це – танцівник еротичних номерів. Саме танець еротичного характеру він і виконав для Галі, подруги головної героїні серіалу Насті Глушко. За сюжетом епізоду, у квартирі Насті відзначали День народження Галі, і еротичний танець став для неї подарунком-сюрпризом. Дивіться серію «Моя улюблена Страшко» з цим танцем:

Олексій Суровцев на «Танцях з зірками» досі поставав виключно в еротичних образах. Дивіться, як це було у першому ефірі:

Проте у третьому ефірі актор обіцяє здивувати і глядачів, і суддів як своїм танцем, так і образом.

Дивіться 3-й ефір шоу «Танці з зірками» вже цієї неділі, 19 вересня, о 21:00 на каналі 1+1. Цей ефір буде присвячено темі «Рік, який змінив моє життя». Зірки будуть максимально відверто розповідати про кардинальні зміни у власному житті та присвячувати цьому свої номери. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Власова про партнера на «Танцях з зірками» Макса Леонова: «Він мені дуже рідна людина»

Також 3-й ефір «Танців з зірками» буде присвячено пам’яті легендарного судді шоу, танцівника та хореографа Григорія Чапкіса, який помер влітку цього року.

Вперше у цьому сезоні в ефірі з’явиться гостьовий суддя, яким стане співачка Оля Полякова. А ведучою балкону буде телеведуча та суддя шоу «Маскарад» Маша Єфросиніна. Дивіться відео про новий сезон шоу "Танці з зірками":

Тривають продажі квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками». Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони. Крім того, можна відчути себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла. Щоб придбати квитки, тисніть на зображення:

Квитки на танці

Новини по темі