Олена Коляденко розповіла про своє перше враження від Артура Логая та Анни Кареліної: "Аристократична, амбітна пара, закохана один в одного, як творчі партнери"

Танці з зірками
Олена Коляденко про свої перші враження від Артура Логая та Анни Кареліної

Креативна продюсерка "Танців з зірками" Олена Коляденко поділилася спогадами про перші кастинг-зустрічі з Артуром Логаєм та Анною Кареліною..

Поділитися:

Українська хореографиня, режисерка-постановниця та креативний продюсер "Танців з зірками" Олена Коляденко розповіла про своє перше враження від суперфіналіста шоу Артура Логая та його партнерки Анни Кареліної

Нагадуємо, що голосування за улюблену пару фіналістів триває протягом тижня! До голосів, які ви надсилали протягом попереднього ефіру та оцінок суддів у півфіналі, додаються усі, які ви надішлете протягом цього тижня та впродовж суперфіналу, а також бали від суддів за танці у півфіналі та суперфіналі. Як проголосувати за улюблену пару, читайте тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан та Дмитро Дікусар розповіли, чим будуть дивувати у фіналі «Танців з зірками», та дали оцінку конкурентам (ексклюзивно у «Твоєму дні»)

В соціальних мережах Олена відмітила, що вона, звісно ж, має свою суб'єктивну думку, чому саме такі пари (Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук, Ольга Харлан та Дмитро Дікусар і Артур Логай та Анна Кареліна) залишились у фіналі. Вона відчула необхідність поділитися нею напередодні останнього ефіру та розповісти про кожного з учасників трохи більше. Першими продюсерка згадала Артура Логая та Анну Кареліну.

Логай Кареліна

Коляденко розповіла, що познайомилася з Артуром в репетиційному класі. Найперші якості Логая, які Олена собі занотувала:

  • Відмінно координований
  • Володіє тілом
  • Рухомий, енергійний невгамовно
  • Симпатяга
  • Запалюється під музику
  • Наполегливий
  • Працьовитий
  • Перший, кого Олена попросила роздягнутися, бо гарний торс
  • Займається боксом
  • Зосереджений, навчається
  • Імпульсивний — зробив дірку у стіні.

Логай Артур танці

Також продюсерка розповіла про одне незвичне вміння Артура:

По секрету, Артур полюбляє ричати. У прямому сенсі. Він уміє якось зсередини, з горла (не примітивно язиком), робити звукову імітацію звука голосу тигра, коли заводиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грандіозний суперфінал шоу «Танці з зірками»: Леся Нікітюк стане четвертою суддею, а на паркет повернуться всі пари сезону

На першому танці Логай показав себе як живий, спраглий, стрибучий, сміливий, безпосередній. Олена порівняла його із мультиплікаційним героєм:

Наша добра реакція на його танець, мабуть, передбачала успіх і була схожа на вашу, ту, яку ви отримуєте дивлячись на Артура Логая в проєкті щонеділі. 
Я хочу, щоб ви зрозуміли, яка неймовірна праця стоїть за, здавалося б, легким, красивим та розважальним проєктом. Кожну секунду ти маєш контролювати, де твоя п'ята, а де носок! І це лише для початку. Це як навчитися ходити по-іншому, за іншими правилами, потрапляючи у ритм музики.

логай

Олена Коляденко розкрила ще один секрет: з самого початку режисери та хореографи бачили Артура у фіналістах шоу.

У нас був внутрішній закритий чат, де після кастингу зірок режисери та хореографи виставляли свої бали учасникам. Так ось, за сумою балів, Артур Логай був у трійці серед хлопчиків та в трійці фіналістів. Ми повірили в нього одразу, ще влітку!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай на «Танцях з зірками»: шлях до суперфіналу (цікаві факти, неповторні образи та постановки)

Також креативна продюсерка поділилася ексклюзивним відео, де партнерка Логая, Анна Кареліна, ще навіть не знає, з ким буде танцювати, проте вже звернулася до майбутнього зіркового учасника такими словами:

Привіт! Я Аня, і я для тебе найкраща партнерка, тому що я надійна опора та підтримка. Завжди, в будь-якому випадку.

Кареліна фото

З Анею Кареліною в Олени Коляденко з'явилася любов з першого погляду:

Мені здається, що не треба мати особливих знань, досвіду, щоб не відчути в цій маленькій, зворушливій дівчинці якусь неймовірну силу та міць. Скільки вона знає... Ань, яке ти життя живеш? Твоя душа, як скрипка... Відкрита, чесна, віддається танцю до кінця і дуже довго чекала свого зоряного часу. І ми її ПОЧУЛИ.

кареліна фото

Олена поділилася з підписниками особистим листуванням з Анею, де відмітила, що найсильніша сторона цієї пари – підтримки. Дійсно, протягом усього сезону вони безстрашно демонструють усю майстерність цього елементу танцю. Коляденко зазначила:

З мого благословення ми поєднали цих шалених у пару і поставили завдання дивувати нас, а вони, своєю чергою, отримують від цього процесу й одне одного абсолютне задоволення! Аристократична, амбітна пара, закохана один в одного, як творчі партнери. Вони мріють про перемогу. Справжні романтики. Що з нею робитимуть, я не знаю. Але ось що точно вам скажу: вони будуть дуже засмучені, не від того, що не буде кубка в руках, а від того, що все закінчилося.

логай кареліна фото

А от чи отримають вони кубок дізнаємось вже в цю неділю, 28 листопада о 21:00 на 1+1! 

Дивіться джайв Артура та Анни у півфіналі:

Новини по темі