Грандіозний суперфінал шоу «Танці з зірками»: Леся Нікітюк стане четвертою суддею, а на паркет повернуться всі пари сезону

Танці з зірками
Що чекати від суперфіналу "Танців з зірками"

Вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться грандіозний суперфінал головного танцювального шоу країни «Танці з зірками».

Поділитися:

За перемогу у шоу будуть змагатись актор Артур Логай та Анна Кареліна, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан та Дмитро Дікусар та актор Костянтин Войтенко з Роксоляною Маланчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях актора Костянтина Войтенка до суперфіналу «Танців з зірками»: згадуємо вражаючі танці та особисті драматичні моменти

Танці з зірками

Недільного вечора пари фіналістів покажуть по три танці. Першим пари продемонструють улюблений танець глядачів, які матимуть змогу обрати його завдяки голосуванню у соц.мережах шоу «Танці з зірками». Другий танець – улюблений танець суддів. Третім пари станцюють фрістайл під живе виконання улюблених хітів українськими зірками.

Танці з зірками

Співак та фронтмен гурту Kadnay Дмитро Каднай, який залишив шоу за крок до півфіналу, заспіває хіт «Discogirl» під виступ Артура Логая та Анни Кареліної, фронтвумен гурту Kazka та співачка Олександра Заріцька підтримає Ольгу Харлан та Дмитра Дікусара, а МELOVIN заспіває під виступ Костянтина Войтенка та Роксоляни Маланчук свою нову пісню «Кіт і драма».

Харлан

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях до суперфіналу "Танців з зірками" олімпійської чемпіонки Ольги Харлан: найкращі виступи та найяскравіші моменти

Спеціальними гостями шоу стане гурт MOZGI із новим хітом «ZAVTRA», співачка Джамала та випускник шоу «Голос країни» LAUD. Чекає на телеглядачів і атмосферний номер-відкриття, в якому візьмуть участь всі пари сезону, судді та ведучі шоу.

До традиційної трійки суддів приєднається телеведуча та учасниця шоу «Танці з зірками» Леся Нікітюк.

Нікітюк

А ось зустрічати пари на балконі буде ведуча шоу «Світьске життя» Катерина Осадча.

Осадча

Які ще сюрпризи чекають на телеглядачів, дивіться у неділю о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай на «Танцях з зірками»: шлях до суперфіналу (цікаві факти, неповторні образи та постановки)

Нагадаємо, голосування за улюблені пари відкрите весь тиждень. Всі голоси, які телеглядачі відправляли за пари минулого ефіру, будуть додані до результатів голосування цього тижня та до результатів суперфіналу. У неділю традиційно за кожен танець судді будуть виставляти свої оцінки, які додадуться до голосування телеглядачів. Переможе та пара, у якої буде найбільша сума балів.

Танці з зірками

Для того, щоб підтримати свого фаворита, відправляйте смс із номером пари на короткий номер 7914 та дзвоніть за номером 0900 900 0XX, де ХХ – код пари! Також віддавайте свої суперголоси у мобільних додатках 1+1 video та Київстар ТБ!

Традиційно з одного номера ви можете подзвонити 50 разів та надіслати 50 смс, а також відправити по сім суперголосів з кожного мобільного додатку 1+1 video та Київстар ТБ!

Ласточкін

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперфінал «Танців з зірками»: Макс Чмерковський розповів, над чим треба працювати фіналістам задля перемоги у шоу

Тривають продажі квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками». Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони. Крім того, можна відучити себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла. Із умовами придбання квитків можна ознайомитись за посиланням.

Придбати квиток можна за посиланням: https://ticketsbox.com/ua/tantsi-z-zirkami-pryamij-efir/

Вхід в павільйон можливий за наявності негативного тесту на Covid-19, отриманого не пізніше 72 годин до ефіру, чи сертифікату вакцинації.

Дивіться грандіозний суперфінал шоу “Танці з зірками” у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1.

Facebook: https://www.facebook.com/tanci1plus1   

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCjcx98_QOHwgWPU6dw-EnXw  

Instagram: https://www.instagram.com/tanci1plus1

Новини по темі