Олена Шоптенко розповіла, як коханий підкорив її серце

Танці з зірками
Олена Шоптенко про те, як чоловік її підкорив | Танці з зірками | 1+1
Фото: instagram/alena_shoptenko

Він підійшов до справи творчо. 

Поділитися:

Хореограф Олена Шоптенко зустріла кохання тоді, коли зовсім на нього не чекала. Напередодні переможниця першого та учасниця нинішнього сезону «Танців з зірками» розлучилася зі своїм попереднім чоловіком — Дмитром Дікусаром. 

Вона боялася залишитися самотньою, але водночас не була налаштована на нові стосунки. Тож Олексій Іванов мав докласти чималих зусиль, щоб достукатися до її серця. Про це Олена розповіла журналістам 1plus1.ua

Насправді ми покохали одне одного з першого погляду. Він одразу мені сподобався, але я не поспішала це показувати. Йому довелося набратися терпіння (сміється)...

Утім, Шоптенко додає, що з фантазією в Олексія все добре, і крок за кроком йому вдалося її підкорити. Хореограф поділилася спогадами про один із романтичних подарунків майбутнього чоловіка: 

«Він шалено креативна людина, тому всі його сюрпизи завжди несподівані. Пам’ятаю, якось подарував мені картку з номером телефону. Щоразу, коли я його набирала, мені привозили... еклери. Де б я не знаходилася в той час. Такий собі безлімітний абонемент (усміхається)».

Цікаво, що одружитися Олексій запропонував Олені після іншого смаколика — її фірмового борщу:

Він скуштував його, а потім мовчки встав і зробив пропозицію. 

Та незалежно від того, чи можна прокласти шлях до серця другої половинки через шлунок, танцівниця наголошує: 

«Найважливіше — бути одне в одного в пріоритеті. В усіх випадках ти маєш діяти з поправкою на людину, яка знаходиться поруч. Потрібно завжди пам'ятати і піклуватися одне про одного».

Виступ у четвертому ефірі «Танців з зірками» Олена Шоптенко присвятила коханому, а також усім чоловікам, які підтримують своїх жінок. Її аргентинське танго з Олексієм Яровенко можна подивитися просто зараз на нашому сайті:

Більше цікавого про життя Олени Шоптенко: 

1. Олена Шоптенко розповіла, як схудла на 18 кг після пологів

2. Олена Шоптенко: «Хочу позмагатися з собою колишньою»

3. Одягла сукню-комбінацію без білизни: Такою Шоптенко ми давно не бачили

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі