Олена Шоптенко: «Хочу позмагатися з собою колишньою»

Танці з зірками
Олена Шоптенко: «Хочу позмагатися з собою колишньою» | Інтерв'ю | 1+1
Фото: orest.com.ua

В інтерв’ю учасниця «Танців з зірками» розповіла про кардинальні зміни в собі.

Поділитися:

Перші асоціації глядачів з Оленою Шоптенко: «красуня», «стриманість почуттів», «вимогливість», «інтелігентність», «скромність». Однак після народження сина зірка танцю відкрила в собі нові грані — навіть несподівані для себе. Справді, під час спілкування з хореографинею відчувається, що вона стала м’якшою, привітливішою і кокетливішою.

Про причину внутрішніх змін, сміливе повернення на паркет і маленького сина Олена Шоптенко розповіла 1plus1.ua.

Олено, ви були переможницею «Танців з зірками», потім яскраво заявили про себе в парі з Ахтемом Сеітаблаєвим. Опісля спробували себе в ролі головного хореографа шоу. І знову повернулися на паркет, вислуховуєте критику суддів... Що підштовхнуло вас до такого рішення?

Цей паркет дуже рідний для мене і я за ним справді заскучала! Тому байдуже, у якій ролі на нього виходити. Головне для мене — посил танцю. Приємно, коли люди, переглядаючи мої виступи, переживають якісь емоції. Я ціную обмін енергією з аудиторією і потребую його.

Якщо можу подарувати естетичне задоволення глядачу, це для мене найбільша нагорода.

Для вас важливе спортивне відчуття змагання?

Так, у мені є ця нотка (усміхається), адже в минулому я проходила велику кількість турнірів, танцювальних чемпіонатів. Відчуття змагання — це хороша мотивація.

У моєму житті сталася дуже важлива подія — я народила сина. Після пологів лише один раз вийшла на паркет, будучи головним хореографом «Танців з зірками». Думаю, відтоді я випромінюю іншу енергетику — відповідно і мій танець змінився. Тож тепер маю нову мету — мені цікаво позмагатися з самою собою, з собою колишньою. Повірте, є з чим поборотися (сміється).

Зокрема…

До народження дитини я була жорсткою, серйозною спортсменкою, яка дуже цінувала якість роботи, працелюбство, дисципліну. З появою сина я стала більш м’якою. Мені хочеться виплеснути свою нову енергію! Тепер для мене важливо не лише тяжіти до технічної досконалості, а й фокусуватися на задоволенні від танцю. Навіть з’явився певний трепет перед виходом на сцену, який раніше не відчувала. Колись я навіть не хвилювалася.

Які враження від роботи з новим партнером у «Танцях…» Олексієм Яровенком?

Це третій Олексій у моєму житті, адже чоловіка і сина звуть так само (сміється). Ось такий цікавий збіг. Мій партнер мені дуже імпонує – він молодий, класний, відкритий. З ним дуже комфортно, зокрема й у танцювальному плані – Олексій старанний, пластичний. Найголовніше, що мені в ньому подобається, — ініціативність.

Ви маєте чудовий вигляд. Наскільки схудли після народження первістка?

Так, я добре схудла! Зараз стрункіша, ніж була до вагітності. Будучи при надії, набрала 15 кілограмів. Опісля скинула 18.

Що ж допомогло?

Я займаюся пілатесом на тренажерах. Вважаю, що це найкраща техніка прищеплення правильних  фізичних звичок тілу. Звісно, допомогло здорове харчування. Я завжди дотримуюся одного правила – не вживаю вуглеводи у другій половині дня. Солодощі, булочні вироби також люблю, але в першій половині дня. Ще одна добра традиція — востаннє їм за 3-4 години до сну. І ніде правди діти — дитина також забирає багато сил і часу (усміхається).

Цього року ви відсвяткували перший день народження сина. Певно, вже краще помітно, на кого він більше схожий…

Коли він поруч зі мною, здається, що схожий на мене. Коли поряд із татом — бачу, що це маленька копія мого чоловіка. Та все ж таки, думаю, верхня частина обличчя – чоловікова, а нижня – моя (усміхається). А в характері проявляються і мої, і чоловікові риси.

Що взяв від вас?

Він діловий і наполегливий (усміхається). А ось від чоловіка успадкував хитрість.

У своєму Instagram ви показували, як Олексій-молодший захоплено й довго гортає книжки? Ви цілеспрямовано змалку привчаєте його до читання?

Мій чоловік – засновник першої української приватної бібліотеки. Тому не дивно, що син не байдужий до книг. Якщо я хочу залишити дитину на 5 хвилин, можу просто дати йому книжку.

Малий любить «читати» свої книжки, та особливо його захоплюють книжки мого чоловіка – вони товстіші, їх цікаво гортати.

Має улюблене видання?

Так, це дитячі вірші Віри Полозкової. Він обожнює цю книжку. Бачить її з-поміж інших і завжди тягнеться саме до неї, хоча через часте використання вона зараз у не найкращому стані (усміхається).

Читай також інші цікаві інтерв'ю:

1. Могилевська зізналася, за що дала смачного ляпаса Ямі

2. «Уже десять років чоловік ділить мене з роботою»: Ексклюзивне інтерв’ю з Ілоною Гвоздьовою

3. Олена Кравець розповіла, на які жертви пішла заради участі у «Танцях з зірками»

4. «Доню, ні!» — Надія Матвєєва про реакцію мами на свою участь у «Танцях з зірками»

5. Від чого відмовилась MARUV заради участі у «Танцях з зірками»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі