Ольга Харлан прокоментувала друге місце в "Танцях з зірками": перші слова після шоу результатів (ЕКСКЛЮЗИВ)

Танці з зірками
Ольга Харлан прокоментувала своє друге місце на Танцях з зірками

Вчора відбувся грандіозний фінал «Танців з зірками». Хто ж переміг у шоу та як прокоментувала свій результат у ньому олімпійська чемпіонка Ольга Харлан?

Поділитися:

28 листопада відбувся суперфінал шоу «Танці з зірками». За кубок змагалися 3 пари: Ольга Харлан та Дмитро Дікусар, Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук, Артур Логай та Анна Кареліна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками: стало відомо, хто переміг у шоу

Пари танцювали по 3 танці: завдання від судді, вибір глядачів, які голосували за улюблені номери в соцмережах, та новий – фрістайл. Хто ж здобув омріяний кубок за сумою голосів глядачів і суддів? Дивіться тут.

Пара Ольга Харлан та Дмитро Дікусар посіли друге місце у 5-му сезоні «Танців з зірками». Дивіться оголошення результатів шоу:

Ольга Харлан ексклюзивно для сайту 1+1 так прокоментувала свій результат на проєкті:

«Я, звісно, дуже хотіла перемогти, але я просто насолоджувалася цим моментом. Насолоджувалася останнім ефіром, останніми танцями з Дімою в парі... Мені сумно, тому що це все закінчується, а не через те, що кубок я не отримала. В моїй кар’єрі були і перемоги, і другі місця, і треті... Я раділа всім! Це друге місце і я щаслива, що побувала тут! Вдячна за все».

Дивіться останній танець на паркеті шоу "Танці з зірками" Ольги Харлан та Дмитра Дікусара:

Які ж плани у Олі тепер, коли шоу завершилося? Редакції сайту 1+1 вона розповіла:

«З планів лише поїздка до мого коханого в Італію».

Нагадаємо, Ольга Харлан перебуває у стосунках з італійським шпажистом Луїджі Самеле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях до суперфіналу "Танців з зірками" олімпійської чемпіонки Ольги Харлан: найкращі виступи та найяскравіші моменти

Нагадаємо, вчора стали відомі імена зіркових тренерів шоу "Голос країни-12". Новий сезон «Голосу країни» пройде під слоганом «Так звучить твоя країна». Творці шоу шукатимуть справжній голос нації, тих самих людей, які живуть поруч з нами та про талант яких має дізнатись вся країна. Про дату прем’єри сезону стане відомо незабаром.

Новини по темі