Який сюрприз Ользі Харлан зробив коханий Луїджі Самеле (відео)

Танці з зірками
Ольга Харлан і Луїджі Самеле: сюрприз від коханого
Instagram/olgakharlan

Ольгу Харлан справжнім сюрпризом потішив її коханий, італійський шпажист Луїджі Самеле. Що ж саме зробив спортсмен для Ольги?

Поділитися:

Учасницю «Танців з зірками», олімпійську чемпіонку з фехтування Ольгу Харлан потішив сюрпризом її коханий, італійський шпажист Луїджі Самеле. Він незаплановано приїхав навідати Ольгу в Україну. Дивіться, як це було:

Ольга була щиро вражена таким сюрпризом. Вона написала?

Хтось сказав, що найкращі речі трапляються випадково. Це правда. Я так сильно тебе люблю!

Ольга Харлан та Луїджі Самеле разом вже три роки. Влітку Луїджі був в Україні, відвідав разом з коханою її рідне місто Миколаїв, її родину. Також пара дала ексклюзивне інтерв’ю в Києві Марічці Падалко. Тоді італієць говорив, що буде підтримувати Ольгу на «Танцях з зірками», але й не приховував, що буде ревнувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан та Луїджі Самеле: про зародження своїх стосунків, родинні посиденьки в Україні, Олімпіаду і ревнощі через «Танці з зірками»

Напередодні 1-го ефіру у Ольги Харлан був День народження. Луїджі Самеле передав їй подарунок перед виконанням її першим виступом на «Танцях з зірками» – ювелірну прикрасу, символ їхнього кохання. Дивіться, як це було, а також пристрастний пасодобль у виконання Ольги Харлан та Дмитра Дікусара:

Напевно, Луїджі Самеле не витримав довгої розлуки з коханою, тому і зробив їй візит-сюрприз. Чи завітає Луїджі на ефір «Танців з зірками», який відбудеться вже скоро, 12 вересня? Яким танцем вразять його Ольга Харлан та її партнер Дмитро Дікусар?

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати, натиснувши на зображення:

Танці квитки

Новини по темі