Ольга Харлан у Вечір Кумирів розповіла, чому насправді програла на Олімпіаді в Токіо (номер-СЮРПРИЗ на "Танцях з зірками")

Танці з зірками
Ольга Харлан розповіла, чому не перемогла в Токіо, а також про її кумира.

Ольга Харлан назвала свій олімпійський талісман: зворушлива розповідь про поразку на Іграх в Токіо.

Поділитися:

Шаблістка та учасниця "Танців з зірками" Ольга Харлан в шостому ефірі шоу, під час Вечора Кумирів, розповіла, кого вважає своїм кумиром та чому вона не отримала перемогу на олімпіаді в Токіо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я хочу двох дітей», — Ольга Харлан розповіла про весілля та плани на Олімпіаду-2024

Моїм головним кумиром є моя рідна сестра Таня. Я дуже сильно її люблю. Вона як мій янгол-охоронець, і на тих змаганнях, коли вона приїжджала, я завжди вигравала.

Спортсменка зізналася: вважає, що програла на олімпіаді в Токіо, тому що сестри не було поруч.

Я в якийсь момент подумала: якби вона тут була, талісман би спрацював. Це перша людина, який я завжди телефоную, коли мені погано. Вона мій психолог. Просто ціню її дуже.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитра Дікусара порівняли з Леонардо Ді Капріо: «Дайте вже йому заслужений кубок»

Партнер по танцях Дмитро Дікусар розповів, що коли вони розмовляли про сестру Ольги, Харлан так про неї говорила, "ніби кришталь тримала в руках". 

Звісно мені, як чоловіку, хочеться її оберігати та зробити все, щоб цей танець був для неї найкращим, щоб вона пам'ятала його все своє життя. 

Сама Харлан заявила:

Програшів мені в житті вистачило, я прийшла за перемогою. Кубок присвячу своїй сестрі. 

До номеру пари доєдналася сестра! Ольга, не очікуючи появу сестри, навіть не відразу впізнала її, коли Тетяна зняла маску фехтовальниці. Дивіться виступ Ольги Харлан і Дмитра Дікусара з сюрпризом в шостому ефірі шоу: 

Новини по темі