«Я хочу двох дітей», — Ольга Харлан розповіла про весілля та плани на Олімпіаду-2024

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ольга Харлан розповіла про весілля, свою найбільшу перемогу та плани на Олімпіаду-2024

Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розповіла про спортивні перемоги та особисте життя в рубриці "Персона".

Поділитися:

Ольга Харлан стала героїнею рубрики "Персона" в програмі "Сніданок з 1+1" і розповіла про дитинство, спортивні перемоги і, звичайно ж, поділилася подробицями особистого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ8 цікавих фактів про олімпійську чемпіонку та учасницю "Танців з зірками" Ольгу Харлан 

Виявляється, в дитинстві олімпійська чемпіонка хотіла бути вчителем фізкультури, тому що це був її улюблений предмет, і продавчинею, тому що мама Ольги працювала продавчинею в магазині і юній Харлан подобалося рахувати решту. А ще Ользі дуже хотілося ходити на заняття танцями, але так як це було дорогим задоволенням для сім'ї, Олю віддали на безкоштовні заняття з фехтування. І, як показав час, це було початком великого шляху спортсменки.

Фехтування — це моя пристрасть. Мій кумир — також фехтувальниця Маріель Загуніс, дворазова олімпійська чемпіонка, з США. Я виросла на її перемогах, протистояла їй в Лондоні в 2012 році, коли фехтували за бронзу, і виграла у неї. Я тоді зрозуміла, що я росту і у мене багато пригод попереду.

харлан

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖОлімпійська чемпіонка Ольга Харлан: про поразку в Токіо, бажання пожити без шаблі та шалену підтримку вболівальників

Ольга Харлан — одна з найтитулованіших спортсменок України.

У мене 4 олімпійські медалі, 6 золотих медалей Чемпіонату світу і 8 золотих медалей Чемпіонату Європи. У спорті я перфекционістка.

харлан медалі фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖОльга Харлан у "Танцях з зірками": "Я поїхала на свою четверту Олімпіаду і повернулася без нічого, згадую це, як пекло"

Харлан визнається, що багато в чому їй допомагає її характер:

У мене впертий характер і ця впертість допомагає мені в спорті. У мене було прізвисько «Вовченя», яке дав мені тренер, з яким ми виграли Олімпіаду в Пекіні. Зараз я вже вовчиця (сміється), а тоді мені було 17 років, у мене був запал, мотивація, я вигризала перемогу будь-якою ціною. Завжди.

Таке зізнання спортсменки ще сильніше підкреслює непростий 2021 рік у її житті:

Переломний рік в моєму житті — 2021. Мені не вдалося завоювати медаль на Олімпійських іграх, і це досить важко пережити. Таке пробачити дуже складно і потрібно буде більше часу, щоб прийти в себе. Але я впевнена, що час лікує. У мене таке мотто. Мені хотілося б поїхати на Олімпіаду-2024, але я не можу сказати на 100%, що це буде можливо.

Ольга Харлан не планує повністю присвячувати себе спорту:

Спорт не може бути головним для мене. Спорт не вічний, рано чи пізно закінчується, а життя триває. Найголовніше, щоб всі рідні і близькі були здорові, і був чоловік, який тебе любить. Душевний спокій — це головна перемога.

Знайти душевну радість Олі напевно допомагає її бойфренд, фехтувальник з Італії Луїджі Самеле, з яким Оля в стосунках вже 3 з половиною роки.

Ми не змагаємося в житті, ми просто кладемо в скарбничку наші медалі. У нас на двох 7 олімпійських медалей.

Харлан хлопець фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖОльга Харлан зізналася, що була ще офіційно в шлюбі, коли завела роман з італійцем Луїджі

Харлан розповідає, що готова заради нього поміняти країну проживання, і ось як відповідає на питання про весілля і дітей:

Коли весілля — я не знаю. Але якщо буде питання, то я вже давно подумала (сміється). Я мрію про велику родину, про дітей. Як мінімум хочу двох, а там як піде.

Дивіться відео про те, що не подобається Ользі у своїй зовнішності і чому вона зворушливо з посмішкою розповідає про ляльку Барбі, яка так схожа на неї:

Новини по темі