Іраклі Макацарія розповів, на що готовий заради перемоги у Танцях з зірками

Танці з зірками

Грузинський красень зізнався, якою повинна бути його партнерка на паркеті.

Поділитися:

Цієї осені глядачі 1+1 побачать новий сезон проекту Танці з зірками. Напередодні прем’єри учасник 2 сезону оновленого танцювального шоу Іраклі Макацарія розповів про танець, який кортіло б станцювати в першому ефірі, а також зізнався, якою повинна бути його ідеальна партнерка на паркеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія зізнався, як підтримує ідеальну фізичну форму

«Для мене не має значення, яким буде танець. Він повинен приносити задоволення і парі, і глядачам. Думаю, що зможу це зрозуміти, коли ми почнемо репетирувати з моєю партнеркою. Тоді я побачу, що краще у мене виходить», - стверджує Іраклі. 

Іраклі Макацарія вважає, що насамперед його партнерка на паркеті повинна бути справжньою. Зірка вирішив взяти участь в танцювальному шоу, аби приносити задоволення собі й глядачам. 

Заради перемоги у Танцях з зірками я готовий працювати 24 год. на добу, - без сумнівів заявив Іраклі. 

З ким у парі танцюватиме Іраклі Макацарія - поки що залишається у секреті. Третім учасником оновленого танцювального шоу став відомий український боксер . Спортсмен кинув виклик майстру спорту зі спортивної аеробіки та тренеру Аніті Луценко.  Чи прийме виклик Аніта - дізнаємось зовсім скоро.

Нагадуємо, що суддями нового сезону танцювального шоу стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоби бути в курсі всіх вражаючих подій яскравого шоу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фактів про Машу Єфросиніну, які відкриють її по-новому

Новини по темі