Слава Камінська з гурту Неангели: Цікаві факти з життя нової учасниці Танців з зірками

Танці з зірками

Дізнавайтеся більше про зіркову учасницю танцювального шоу.

Поділитися:

Сьогодні стало відомо, що співачка  з гурту Неангели прийняла виклик гумориста Ігоря Ласточкіна та візьме участь у Танцях з зірками.

Познайомимося ближче з новою зіркою танцювально шоу!

1. Слава родом з Одеси. У дитинстві майбутня зірка займалася вокалом та акробатикою. Мріяла вступати на акторський факультет, однак здобула диплом викладача з вокалу в Київському національному університеті культури й мистецтв. Зрештою, своє життя Слава присвятила співу.

2. Яскрава візитівка сексапільної співачки – низький, оксамитовий голос (колоратурне контральто).

3. Свого часу Слава не вірила, що вокальні дані мають значення для шоу-бізнесу. Якось їй зателефонував друг і призначив зустріч у такому-то місці – з кросівками. Так дівчина потрапила на кастинг до відомого українського продюсера Юрія Нікітіна.

«Я не вірила в свої сили. Приходило багато моделей, дуже красивих дівчат, а я була зовсім не в товарному вигляді... Через два тижні мені зателефонували: «З вами хоче зустрітися Юрій Нікітін», – пригадує зірка.

 

Допис, поширений Babaslavka (@babaslavka)

4. Спів – не єдиний талант Слави. Разом із дизайнером Ельвірою Гасановою вона випустила капсульну жіночу колекцію одягу з провокативною назвою 69 BY SLAVA KAMINSKA.

5. Зі своїм чоловіком – пластичним хірургом Едгаром Камінським – зірка познайомилася у 2014 році у клініці пластичної хірургії. Їхня зустріч була доленосним збігом обставин. Того дня у Едгара мав бути вихідний, а Славі довелося приїхати до клініки з подружкою. Зачарована лікарем, вона дізналася телефон гарного чоловіка й почала писати йому смс. Утім, Едгар не поспішав спілкуватися зі Славою – і вона прямо запитала про його сексуальну орієнтацію. Після цього красунчик-хірург запросив зірку на побачення, а через три місяці запропонував їй руку й серце.

«Я – людина з характером. Взагалі, у нас лід і полум'я: я – холерик, чоловік – флегматик. Це той ще коктейль», – розповідала Камінська журналістам.

 

6. Наразі пара виховує сина Леонарда та доньку Лауру. Вільний час зірка любить присвячувати дітям: «Тягну їх на ігрові майданчики, в зоопарк, на скакалки-батути різні. І діти пострибали, і мама настрибалась».

 

Допис, поширений Babaslavka (@babaslavka)

 

7. Серед захоплень яскравої співачки – колекціонування парфумів. 

 

8. Слава тримає себе у гарній та звабливій формі завдяки спорту. А ось дотримуватися дієт у неї не виходить. «Я б мріяла, можливо, харчуватися виключно якимись соками, але ковбаса завжди сильніша за мене», – прокоментувала Слава.

 

9. У вересні 2017 року зірка презентувала сольну пісню Хорошо. Композиція розповідає осінню історію, яка мала місце в житті виконавиці. «Це мій творчий експеримент, а нове амплуа – це не продуманий образ, це справжня я. Адже де, як не в сольному проекті, отримуєш можливість бути собою», – поділилася Слава.

10. Співачка має чудове почуття гумору. Навіть її відео, присвячене участі у Танцях з зірками, тому доказ. Зірка опублікувала гумористичний трилер, у якому заради участі у танцювальному шоу «наважується» на пластичну операцію, а її чоловік «викрадає» балерину, щоб подарувати коханій розкішні ноги!

З ким із професійних танцівників вийде на паркет Слава Камінська, глядачі телеканалу 1+1 побачать у новому сезоні Танців з зірками.

Новини по темі