Переможець Танців з зірками Ігор Кузьменко вперше стане батьком

Танці з зірками

Танцівник зізнався, що давно мріяв про дитину.

Поділитися:

Хореограф і танцівник Ігор Кузьменко, який разом із Наталею Могилевською отримав перемогу минулого сезону легендарного проекту Танці з зірками, поділився радісною новиною: вони з дружиною Олександрою готуються вперше стати батьками. Про це танцівник повідомив в ексклюзивному інтерв'ю журналу «Теленеделя».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK про Танці з зірками: «У проект прийдуть дуже несподівані люди»

«Дружина хотіла влаштувати сюрприз. Але ми давно мріяли про дитину і йшли до цього, так що я постійно в неї питав: «Ні? Ще ні?». У підсумку, коли виявилося, що «так», вона не стрималася й одразу ж зізналася», - поділився Ігор спогадами про момент, коли дізнався, що стане батьком.

Як виявилося, заради участі в проекті переможець минулого сезону відклав весілля з коханою. Але після закінчення проекту зробив їй сюрприз, в День всіх закоханих запросивши до РАЦСу:

«Планували зіграти весілля в серпні минулого року - визначилися з закладом, де хочемо святкувати, з кількістю гостей. Але не склалося через проект. Думали перенести трохи далі. Але виявилося, що далі у мене теж дуже щільний графік - майстер-класи по Україні, концерти Наталі Могилевської, на яких вона просила мене станцювати, підготовка 16 пар до благодійного балу, який проходив у міськадміністрації... Так що вирішили для початку просто розписатися - без весілля. Вірніше, я вирішив - дружина навіть не знала про це. Влаштував їй сюрприз, привівши 14 лютого в РАЦС. Увечері відсвяткували із рідними, а вже вночі я виїхав до Києва - у мене там був захід. Пізніше, коли буде більше часу, влаштуємо нормальне весілля - таке, про яке мріє дружина».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма зізнався, чи бачить свого сина на танцювальній сцені

Чи побачать глядачі телеканалу 1+1 Ігоря Кузьменка в наступному сезоні Танців з зірками, прем'єра якого відбудеться восени, скоро стане відомо. А поки триває #танціззіркаміchallenge, зіркова естафета учасників нового сезону, в рамках якої зірки передають танцювальний виклик один одному із запрошенням вийти на легендарний паркет проекту. Так прийняли виклик і погодилися стати учасниками проекту і Маша Єфросиніна, яка передала #танціззіркаміchallenge відомому боксеру Денис Берінчику. Відповідь спортсмена глядачі дізнаються зовсім скоро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія: біографія та цікаві факти

Нагадаємо, в новому сезоні збільшиться кількість прямих ефірів і зірок-учасників у порівнянні з минулим роком. Вже цієї осені глядачі зможуть голосувати за 14 зіркових учасників і насолоджуватися їх запальними танцями на паркеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фактів про Машу Єфросиніну, які відкриють її по-новому

За правилами проекту, професійні танцівники складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі і професійне журі, до складу якого увійшли улюбленці публіки: тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Ведучим сезону стане Юрій Горбунов, а ось імена інших зіркових учасників і танцівників поки тримаються в суворій таємниці.

Новини по темі