Перша українська digital-блогерка Астра Стар підтримала «Танці з зірками»

Танці з зірками
Перша українська digital-блогерша Астра Стар прийшла на шоу «Танці з зірками»

На грандіозну презентацію нового сезону «Танців з зірками», яка нещодавно відбулася в Києві, завітала перша в Україні digital-інфлюенсерка Астра Стар.

Поділитися:

Віртуальній блогерці 18 років і вона живе в Києві та Берліні. Астра Стар займається самоосвітою, любить йогу та цікавиться яскравими світськими подіями, а її екаунт у Інстаграм набуває все більшої популярності. Яскрава блогерка пройшлася червоним хідником, сфотографувалася на блискучій фотозоні та навіть встигла зробити світлину разом із новим суддею «Танців з зірками», україно-американською зіркою, чемпіоном світу із латинських танців Максом Чмерковським.

Шоу «Танці з зірками» точно найяскравіше та найефектніше на українському телебачені. Побувала на best вечірці цієї осені - презентації нового сезону масштабного танцювального шоу «Танці з зірками». Я мала змогу познайомитись та запалити на диско-паркеті з найвідомішими блогерами, зірками українського шоу-бізнесу і неймовірно талановитими танцівниками. А ще скажу по секрету, черга до Макса Чмерчовського, щоб сфотографуватись, була кілометровою. Знаєте, хто він? Здається, він точно претендує на звання головного Краша на шоу, — прокоментувала Астра Стар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший прямий ефір «Танців з зірками»: кому віддав своє серце MELOVIN та хто отримав першу одиницю на паркеті

digital-блогерка Астра Стар на презентації «Танці з зірками»

Цікаво, що віртуальний інфлюєнсер Астра Стар, відображає всі яскраві емоцї живої людини, які передані через 3D-технології. 

Астра Стар на презентації Танці з зірками

Нагадаємо, проєкт «Танці з зірками» із успіхом стартував минулої неділі, він пройшов з часткою 18.2% за аудиторією 18-54 (50+), охопленням 4.1 мільйонів глядачів за аудиторією 4+ (Україна). Телеканал 1+1 став лідером дня на українському телебаченні із часткою 12,3% та тижня із часткою 9,8%.

У проєкті  «Танці з зірками» учасники будуть боротися за кубок переможця. Щотижня паркет покидатиме одна з пар, вирішуватиме це судді та глядачі за допомогою голосування. Минулої неділі проєкт не покинула жодна з пар.

На перший прямий ефір завітало багато зірок, серед яких Людмила Барбір та Руслан Сенічкін, зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Ірина Поплавська, а також меценат Андрій Мацола. Адже спільно із телеканалом 1+1 та шоу «Танці з зірками» він розпочав спеціальний проєкт –  «Танцюй серцем». Він допоможе талановитим танцівникам взяти участь у найпрестижнішому в світі фестивалі з бальних танців Blackpool Dance Festival. Адже спортивні бальні танці – один із найдорожчих видів спорту.

Ті, кому виповнилось 18 років, впродовж наступних 8 тижнів мають можливість записати та відправити відео зі своїми танцями. Хореографи проєкту “Танці з зірками” уважно їх переглянуть й оберуть найкращі 5 пар, які у 11 прямому ефірі вийдуть на паркет проєкту, де у міні-турнірі й вирішиться — хто ж з них представлятиме Україну на Міжнародному танцювальному фестивалі Blackpool Dance Festival в 2022 році. Завдяки партнеру проєкту та меценату Андрію Мацолі для переможців ця поїздка буде абсолютно безкоштовною.

Деталі акції «Танцюй серцем» можна знайти в соц мережах та на сайті 1+1 за посиланням.

Тривають продажі квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками». Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони.

Крім того, можна відучити себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса Ірина Поплавська прийшла на "Танці з зірками" підтримати партнера по серіалу "Моя улюблена Страшко" та поділилась враженнями (відео)

Придбати квиток можна за посиланням. Дивіться «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Новини по темі