Актор та чемпіон України з еротичного танцю Олексій Суровцев про участь у шоу «Танці з зірками»: «Я йду за перемогою!»

Танці з зірками
Олексій Суровцев розповів про участь у шоу "Танці з зірками", про акторство та еротичні танці
Instagram/surovtsev.alexei

Олексій Суровцев завітав до студії «Твого дня», щоб розповісти про свою участь у шоу «Танці з зірками».

Поділитися:

Актор серіалів та триразовий чемпіон України з еротичного танцю Олексій Суровцев відвідав шоу «Твій день» і розповів про те, чи хотів раніше брати участь у «Танцях з зірками»? А також про те, які має очікування від цього проєкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалів Олексій Суровцев стане учасником нового сезону «Танців з зірками» на 1+1

Олексій Суровцев – не лише відомий актор серіалів. Він ще й майстер спорту з плавання, чемпіон України з боді-білдингу, триразовий чемпіон України з еротичного танцю. Акторством почав займатися вже після 30-років і вірить у те, що людина може розкривати свої таланти, незалежно від віку.

Олексій Суровцев ТанціФото: Instagram/surovtsev.alexei

Про участь у «Танцях з зірками» Олексій Суровцев говорить:

Я мріяв потрапити до «Танців з зірками» з першого ж ефіру, у мене виник своєрідний пунктик в голові з цього приводу. При тому, що я професійно ніколи не займався бальними танцями. Але я швидко вчуся. Я прийшов на проєкт однозначно за перемогою, фінал – це мінімум, на який я розраховую!

З приводу образів, які актор хоче втілити на паркеті, та найбільш бажаних стилів танцю, Олексій Суровцев зізнався:

Хочеться станцювати щось дуже гаряче. Дуже цікаво, як мені вдасться румба, наприклад. Щодо образів, то прагну втілити на паркеті, можливо, графа Дракулу.

Оскільки Олексій Суровцев завітав до «Твого дня» на обід, його логічно запитали, чи дотримується він якоїсь дієти. Актор зізнався, що жодних правил у харчуванні не дотримується, оскільки багато займається спортом, і йому цього достатньо для чудової форми.

Олексій Суровцев Танці

агадаємо, Олексій Суровцев прийняв #танціззіркамиchallenge від солістки гурту KAZKA Олександри Заріцької та, в свою чергу, кинув виклик зірці «Жіночого кварталу» Насті Оруджевій. Нещодавно стало відомо, що Настя теж прийняла виклик і стане учасницею нового сезону «Танців з зірками».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Оруджова розповіла, чому вирішила взяти участь у «Танцях з зірками», як їй вдалося схуднути на 30 кг та які чоловіки їй подобаються

Подробиці візиту Олексія Суровцева до студії шоу «Твій день» можна дізнатися з відео:

Новини по темі