Розум і сексуальні флюїди: Катерина Кухар розповіла, за що цінує свого чоловіка

Танці з зірками
Катерина Кухар зізналась, чому покохала свого чоловіка

Прима-балерина та її коханий відповіли на особисті питання.

Поділитися:

Найсуворіша суддя Танців із зірками Катерина Кухар разом зі своїм чоловіком Олександром Стояновим взяла участь в проекті elle.ua до Дня святого Валентина. Партнери незалежно один від одного відповіли на питання про стосунки і особисте життя, а також пояснили, що для кожного з них означає кохання.

Катерина Кухар охарактеризувала це хвилююче почуття так:

Кохання — хвороба, з якою можна жити.

А ось її обранець Олександр зворушив своїм визначенням:

«Моє перше і справжнє кохання — Катерина Кухар».

@ekaterinakukhar_official

Також прима-балерина розповіла, що цінує в партнері найбільше. Головне для неї — сила, сексуальні флюїди, розум і турбота.

«Всі життєві труднощі, які може вирішити за мене мій Олександр, він беззастережно бере на себе. А у мене є можливість розслабитися і бути просто слабкою жінкою. Хоча я можу бути і сильною, якщо потрібно, наприклад, коли доводиться брати себе в руки і танцювати спектакль, збиваючи температуру 39. Сильна, оскільки не побоялася залишити кар'єру прими і народити двох дітей. І в багатьох інших випадках я можу проявити характер. Але якою б сильною не була жінка, вона шукає чоловіка сильнішого за себе».

Якою б сильною не була жінка, вона шукає чоловіка сильнішого за себе.

@ekaterinakukhar_official

Ідеальне побачення в уявленні Катерини Кухар має бути на Балі або на даху Grand Opera. А ось виділити найромантичніший вчинок чоловіка суддя Танців із зірками не змогла:

«Стоянов взагалі  — це одна суцільна романтика. Романтика — його друге ім'я. Він справжній Ромео, який готовий щодня робити подвиги заради своєї Джульєтти».

Олександр утримався від відповіді на питання: на його думку, це надто особисте.

Нагадаємо, Катерина Кухар та Олександр стоянів познайомилися в Національній опері. Пара разом танцювала в спектаклі Лускунчик.

Новини по темі