5 закоханих пар, чиї почуття справді надихають

Зіркові пари фото
Фото: @alena_shoptenko

Романтична добірка зіркових пар до Дня усіх закоханих.

Поділитися:

Богдан Осадчук та Анна Трінчер

Стосунки зірок серіалу Школа тривають вже 9 місяців. За словами Богдана Осадчука, Аня надихає та наповнює його. Закохані часто тішать шанувальників зворушливими світлинами  в Instagram. Нагадаємо, нещодавно пара мала романтичну подорож Італією.

Фото: @annatrincher_official

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес

Понад три роки тому Надя і Вова одружилися. Подружжя досі не припиняє ділитися своїм коханням із прихильниками. На своїх сторінках у мережі пара часто публікує світлини, які, без зайвих коментарів, демонструють їхні теплі почуття.

Фото: @nadyadorofeeva

Карина Чернявська і Роман Магрицький

Акторка серіалу Школа, яка виконує роль Асі, Карина Чернявська, зустрічається з молодим актором Романом Магрицьким з цього літа. Те, що це справжнє почуття, закохані зрозуміли дуже швидко і вже зараз будують спільні плани на майбутнє.

Девід Аксельрод і Олена Мозгова

Учасник Голосу Країни-9 Девід Аксельрод та продюсер Олена Мозгова нещодавно відсвяткували лляне весілля. Подружжя чотири роки перебуває в офіційному шлюбі. Нагадаємо, Девід та Олена виховують спільну доньку Соломію.

Олена Шоптенко та Олексій Іванов

Хореограф та учасниця Танців з зірками Олена Шоптенко та Олексій Іванов у жовтні відсвяткували другу річницю подружнього життя. Зараз пара виховує 8 місячного сина Олексія і надихає своїми гармонійними стосунками.

Фото: @alena_shoptenko

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що не можна дарувати до Дня закоханих

Новини по темі