Що «Дональд Трамп» думає про танці Олі Полякової

Танці з зірками

Дивіться, як танцівника Степана Місюрку перевтілювали в президента США.

Поділитися:

У третьому ефірі «Танців з зірками» на паркет вийшли Дональд Трамп та Мерілін Монро – і сексуально станцювали ча-ча-ча. Точніше ролі президента США та голлівудської красуні виконали Оля Полякова та Степан Місюрка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як після поцілунку Полякової Катерина Кухар оцінила виступ співачки

У другому ефірі Степана перетворювали на Чудовисько 6 спеціалістів упродовж 40 хв.

Цього разу танцівника знову спіткало складне перевтілення. Аби зробити Місюрку максимально схожим на Трампа, гример працював над образом приблизно півтори години. «У цьому образі трохи цікавіше та простіше танцювати, адже в ньому я себе більш-менш вільно почуваю. Ця зачіска додає мені трохи якогось шарму (усміхається)», — поділився враженнями Степан Місюрка.

Це все складно насправді – нафарбувати, наклеїти, ще й немає до чого клеїти, тому треба встромляти різні штучки. Але я вдячний гримерам, адже все вийшло класно. Мене не впізнають.

Як саме відбувалося цікаве перевтілення, дивіться у відео.

Також Степан Місюрка поділився з 1plus1.ua своїми враженнями від співпраці з епатажною Ольгою Поляковою.

Вона молодець, вона розвивається, з кожним днем стає кращою та впевненішою у собі. Спочатку впевненості не було. Наразі Оля не тільки хоче показати себе, а реально хоче навчитися танцювати. І це дуже класно, і їй на користь. Звісно, бувають різні моменти. Але моє завдання перетерпіти, взяти себе в руки та танцювати далі, – розповів Місюрка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто «наставив роги» партнеру Полякової та з чого створена найхрупкіша сукня Дорофеєвої

Новини по темі