Слава з Неангелів «викрала» балерину заради Танців з зірками

Танці з зірками
 Слава Камінська візьме участь у Танцях з зірками

Співачка відповіла на танцювальний виклик Ігоря Ласточкіна.

Поділитися:

Естафета учасників нового сезону легендарних оновлених Танців з зірками #танціззіркамиchallenge підходить до свого екватора. Уже прийняли виклик вийти на знаменитий паркет грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки і тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер Ліги сміху Ігор Ласточкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна зізналась, як чоловік відреагував на її участь у Танцях з зірками

Сьогодні свою відповідь на виклик від Ігоря Ласточкіна дала співачка і солістка гурту НЕАНГЕЛИ Слава Камінська. На своїй сторінці в соціальній мережі вона опублікувала гумористичний трилер, у якому заради участі у Танцях з зірками «наважується» на пластичну операцію, а її чоловік пластичний хірург «викрадає» балерину, щоб подарувати коханій розкішні ноги. У кінці відео Слава приймає запрошення вийти на легендарний паркет у ролі учасниці та кидає #танціззіркамиchallenge актору та виконавцю головної ролі у серіалі Опер за викликом телеканалу 2+2 Павлу Вишнякову. До слова, у ролику зазначено, що під час зйомок жодна балерина не постраждала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Ласточкін: Невідомі факти з життя нового учасника Танців з зірками

Чи погодиться Павло Вишняков випробувати свої танцювальні здібності на паркеті, вся країна дізнається незабаром. З ким із професійних танцівників вийде на паркет Слава Камінська, глядачі телеканалу 1+1 побачать у новому сезоні Танців з зірками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Денис Берінчик розповів, чим захоплюється окрім боксу

Уже цієї осені глядачі зможуть голосувати за 14 зіркових учасників та насолоджуватись їхніми запальними танцями на паркеті. Також стало відомо, що танцівником нового сезону шоу стане фіналіст американських Dancing with the stars і номінант премії Emmy .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія розповів, на що готовий заради перемоги у Танцях з зірками

За правилами проекту, професійні танцюристи складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі і професійне журі, до складу якого увійшли улюбленці публіки: тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Ведучим сезону стане Юрій Горбунов, а ось імена інших зіркових учасників та танцівників поки тримаються в суворій таємниці.

Новини по темі