Шоптенко вперше розповіла, як минули її пологи

Танці з зірками

Танцівниця прокоментувала народження первістка.

Поділитися:

Український хореограф, учасниця Олена Шоптенко, яка 9 червня стала мамою, вперше прокоментувала народження сина Олексія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З ким зі знаменитостей син Олени Шоптенко розділив свій день народження

 «Почуваюся щасливою. Цей статус абсолютно новий для мене і у мене поки що було не багато часу розібратися в своїх почуттях, але щоб я почала посміхатися, йому досить просто сопіти», - розповіла вона сайту ТСН.ua.

Зірка зізналася, що за два дні до пологів захворіла і досі бореться із поганим самопочуттям.

«Мені здавалося, що я до всього готова і з усім впораюся, але вже в процесі виявилося, що я ні до чого не готова, але поратися доведеться. Дуже ускладнює ситуацію, що за два дні до пологів я захворіла і тому до пологового будинку їхала з температурою, з якою ми боремося досі. Так що ночами я поки не сплю не через дитину, а через себе. На щастя, син мені допомагає тим, що поки просто спить», - поділилася Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки 1+1 привітали Олену Шоптенко з народженням первістка

Також танцівниця відповіла, що її чоловік одразу відмовився перебувати поруч із коханою під час пологів, пояснюючи це своєю вразливістю. Однак у найвідповідальніший момент він був поряд, щоправда, за стіною пологового залу.

Фото: @alena_shoptenko

«Мій чоловік одразу навідріз відмовився бути присутнім на пологах, сказавши, що не хоче щоб лікарі займалися ним, а не мною. А в результаті не відходив ані на хвилину, контролюючи все і всіх і в процесі пологів перебував за три метри. Але за стіною пологового залу», - розповіла Шоптенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі Instagram-фото вагітної Олени Шоптенко

 

Новини по темі