Олена Шоптенко вперше стала мамою

Танці з зірками

Відома танцівниця народила первістка.

Поділитися:

Сьогодні хореограф, учасниця Танців з зірками Олена Шоптенко разом із чоловіком, підприємцем Олексієм Івановим вперше стали батьками. У пари народився син на ім’я Олексій. Його назвали на честь тата. Хлопчик з’явився на світ в київському пологовому будинку ISIDA clinic.

 

A post shared by Alexey Ivanov (@kzmr_mlvch) on

Ласкаво просимо, Олексію Олексійовичу.Тут не завжди гостинно, але ти точно впораєшся! - підписав світлину щасливий тато. 

Нагадаємо, що Олена дізналася про свою вагітність, коли брала участь в оновлених Танцях з зірками. Будучи при надії, вона не сиділа на місці: танцювала, багато гуляла на свіжому повітрі, займалася пілатесом та знайшла себе у новому захопленні – режисурі.

«Скажу відверто, під час вагітності складніше тримати себе у формі. Є певні особливості, які, певно, всі переживають. Наприклад, перший час дуже хочеться їсти – настільки, що важко себе опанувати. Але річ не в тому, скільки вагітна їсть, а в тому – скільки вона рухається. Тому я вела активний спосіб життя: танцювала і навіть виступала до того часу, поки мені ще підходили за розміром костюми (усміхається)», – зізналася з нами Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко зізналася, чому Танці з зірками стали для неї складним випробуванням

У своєму Instagram зірка активно ділилася подробицями підготовки до важливої і трепетної події у своєму житті. З останніх новин – Шоптенко з чоловіком завершили ремонт у новій квартирі, де й облаштують дитячу кімнату для сина.

«Я прихильниця простору та мінімалізму, щоб було чим дихати та куди рухатися. Не хочу нагромаджувати дитячу непотрібними речами», – розповіла танцівниця 1plus1.ua.

Нагадуємо, що вже зовсім скоро на глядачів 1+1 чекає новий сезон Танців з зірками. Чи з'явиться там новоспечена матуся Олена Шоптенко - дізнаємось незабаром. Раніше Олена зізналася, що знала про свою вагітність ще у 1 сезоні легендарного танцювального шоу. На проекті про те, що зірка чекає на появу першої дитини знав тільки її партнер Ахтем Сеітаблаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко показала архівне фото з дитинства

Новини по темі