Хто стане суддями нового сезону Танців з зірками

Танці з зірками

Стали відомі імена суддів танцювального шоу на 1+1.

Поділитися:

Цієї осені вдруге сядуть у суддівські крісла Танців з зірками український мультиартист, тренер Голосу.Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоу Танці з зірками перемогло у п’яти номінаціях премії «Телетріумф»

Я заінтригований. Цікаво, хто із зірок візьме участь у новому сезоні Танців. Думаю, це буде дуже вогняний сезон! - поділився MONATIK.

Влад Яма також поділився очікуваннями від нового сезону проекту.

Я хочу бачити зірок, за якими буде цікаво спостерігати, та харизматичних танцівників. Чекаю на гарні постановки. Впевнений, сезон буде чудовим, - прокоментував Влад.

Найсуворіша суддя танцювального проекту Катерина Кухар розповіла, чи залишиться такою ж вимогливою у новому сезоні:

«Вимоги до учасників однозначно стануть вищими, адже ми повинні йти вперед, показувати нові досягнення та радувати глядачів. Тому я буду максимально об’єктивною та вимогливою, щоб учасники розкривались та працювали над собою. Буду керуватись принципом «і кнутом, і пряником».

Днями судді взяли участь у зйомках яскравого промо-ролику нового сезону Танців з зірками, який з’явився в ефірі телеканалу 1+1. Імена ведучих проекту, зіркових учасників та їхніх партнерів-танцівників поки що тримаються у суворій таємниці.

Нагадаємо, нещодавно в Лондоні на креативній зустрічі з власником формату український проект Танці з зірками на 1+1 отримав нагороду від BBC Studios за найнесподіванішу пару та номер, який виконали Оля Полякова та Степан Місюрка в образах Мерлін Монро та Дональда Трампа. Запальний номер став найкращим у цій категорії серед номерів на проектах усіх країн, які адаптують формат Dancing with the Stars у всьому світі.

Окрім того, продюсери Танців з зірками заінтригували глядачів можливою участю у проекті зірки американської версії шоу.

Нагадаємо, стати частиною найяскравішого танцювального проекту країни можуть професійні танцівники віком від 21 року, які мають досвід у бально-спортивній хореографії і володіють іншими танцювальними стилями. 18 червня відбудеться кастинг танцівників у новий сезон проекту за адресою: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1, ВДНХ, 12 павільйон. Реєстрація учасників з 9:00 до 12:00. Учасникам при собі необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код. Додаткова інформація за телефоном: 067 334 82 17.

Нагадаємо, переможцями минулого сезону проекту стали українська співачка і тренер Голосу. Діти-4 Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко, які в фіналі виконали пристрасну румбу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могилевська про перемогу: «Я прийшла у Танці з зірками, щоб довести – усе неможливе можливо»

Новини по темі