Співак MÉLOVIN про участь у шоу «Танці з зірками»: «Це точно вихід із зони комфорту, але це крута пригода для мене»

Танці з зірками
Меловін розповів про участь у шоу "Танці з зірками": очікування від проекту
Instagram/melovin_official

Співак MÉLOVIN нещодавно підтвердив свою участь у шоу «Танці з зірками». А сьогодні про свої очікування від проєкту він розповів у шоу «Твій день».

Поділитися:

MÉLOVIN нещодавно прийняв #танціззіркамиchallenge. Це означає, що він стане одним із учасників нового сезону шоу «Танці з зірками». Сьогодні співак завітав до шоу «Твій день» і розповів, чого очікує від участі у шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Танці з зірками» на 1+1: новим учасником шоу став відомий співак MÉLOVIN

MÉLOVIN говорить:

Я довго не хотів брати участь у «Танцях з зірками», не міг на це наважитися. Бо це точно для мене вихід із зони комфорту. Але потім я зрозумів, що це дуже круто, це для мене нова, зовсім інша пригода.

Співак поділився з глядачами, що він вже знає, хто буде його партнеркою, і у них уже було декілька репетицій. Він зізнається – партнерка йому дуже подобається:

Це просто вау! Вона – дуже гаряча штучка, але й дуже вимоглива.

У «Танцях з зірками» MÉLOVIN обіцяє вразити неповторними образами. Також він розповів, що з 3 до 12 років займався танцями, тому зараз активно згадує, що раніше вмів.

МеловінФОТО: Instagram/melovin_official

Співак говорить, що ні з ким не збирається змагатися у шоу, лише з самим собою – щоб бути кращим від себе вчорашнього:

У свої скромні 24 роки я ніколи не дивився на конкурентів, інших людей, завжди звертав увагу лише на себе: що мені потрібно зробити, щоб бути найкращим.

MÉLOVIN також згадав про те, що взяв участь у флешмобі від 1+1 під хештегом #Красивасерцем, який запустили спеціально до прем’єри серіалу «Моя улюблена Страшко».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MÉLOVIN у флешмобі #Красивасерцем: «Про булінг батькам не говорив, поки мене не вдарили головою об стіну, і я потрапив до лікарні»

В опублікованому відео співак розповів про свою історію булінгу та протистояння йому. У студії ж «Твого дня» він додав:

Останнім часом мені навіть подобається булінг, тому що це реакція людей, які не можуть нічого, окрім того, щоб написати тобі якийсь гнилий коментар. Зараз мене це зовсім не чіпляє, а, навпаки, мотивує бути краще.

Дивіться відео візиту MÉLOVIN до шоу «Твій день»:

Новини по темі