«Танці з зірками» на 1+1: новим учасником шоу став відомий співак MÉLOVIN

Танці з зірками
Співак MELOVIN став новим учасником шоу «Танці з зірками»

Вже 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 стартує новий сезон головного танцювального шоу країни «Танці з зірками».

Поділитися:

Триває традиційний челлендж під назвою #танціззіркамиchallenge, в якому учасники шоу кидають один одному виклик із запрошенням вийти на паркет та розкривають інтригу щодо своєї участі, через цікаві відеоролики.

Нещодавно челлендж прийняла співачка Lida Lee, вона опубліковала відео в соц.мережі, де станцювала танго з таємничім партнером, та кинула виклик співакові MÉLOVIN. Сьогодні артист підтвердив свою участь у шоу відеороликом, в якому отримує дзвінок від абонента на ім’я Танці з зірками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки вітають Катерину Осадчу і Юрія Горбунова з народженням сина: фото

«Люблю робити те, чого від мене точно не очікують. «Танці з зірками» стануть відмінним трампліном і виходом зі звичного музичного середовища у щось нове. Якщо когось і цікавить участь заради участі, то мене цікавить саме перемога в шоу», — сказав MÉLOVIN.

Вже сьогодні артист завітає у студію шоу «Твій день» та розповість, про яку партнерку мріяв, та чи розпочав вже тренування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський – новий суддя «Танців з зірками»: 7 цікавих фактів про життя зірки

Нагадаємо, учасниками шоу «Танці з зірками» стали співачка Джамала, учасник гурту Танок на майдані Конґо Олег Фагот Михайлюта, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька, український актор Олексій Суровцев, гумористка Анастасія Оруджова, гуморист Іван Люленов, актор Костянтин Войтенко, співак KADNAY, співачка Євгенія Власова, актор Артур Логай та співачка Lida Lee. Прийняв виклик і україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу «Dancing With The Stars» Макс Чмерковський, який повідомив, що стане новим суддею шоу «Танців з зірками». До суддівського складу також увійшли улюблені танцюристи країни — прима-балерина Катерина Кухар і хореограф та ведучий інфотейнмент шоу «Твій день» Влад Яма.

Творці проекту заявили, що головним акцентом нового сезону стане атмосфера величного балу, в яку глядачів занурять яскраві постановки від креативного продюсера цього сезону Олени Коляденко та головного хореографа Олени Шоптенко. Вже незабаром стане відомо, хто з танцюристів вийде на паркет у цьому сезоні. Деякий час тому телеканал 1+1 провів відкритий кастинг танцюристів та отримав більше 350 заявок на участь у шоу.

Нагадаємо, переможцями минулого року стали дві пари: Санта Дімопулос та Макс Леонов та Юлія Саніна з Дмитром Жуком.

Новини по темі