Стало відомо, хто переміг у вибуховому сезоні «Танців з зірками»

Танці з зірками
Танці з зірками 2019: Імена переможців | Новини дня | 1+1

Ця пара — найсильніша.

Поділитися:

Боротьба у жіночому суперфіналі «Танців з зірками» виявилася як ніколи запеклою! Ксенія Мішина, Вікторія Булітко і Анна Різатдінова мали показати усе, чого навчилися за чотирнадцять тижнів у своїх вправних партнерів — Жені Кота, Дмитра Дікусара та Олександра Прохорова відповідно. 

Востаннє на паркеті головного танцювального шоу країни учасники склали іспит на пластичність та знання хореографічного мистецтва. І лише одній парі це вдалося справді бездоганно. Отже, переможцями нового сезону «Танців з зірками» стали Ксенія Мішина та Женя Кот

Тандем красуні-акторки та секс-символа проекту отримав найвищі оцінки від членів журі та шалену глядацьку підтримку. Впродовж усіх ефірів пара впевнено торувала собі шлях до суперфіналу яскравими постановками та ефектними трюками, і тепер заслужено посідає перше місце.

Друге місце посіли гімнастка Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, а третіми стали Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар. 

Зазначимо, що в суперфіналі Ксенія Мішина і Женя Кот виконали два танці. Перший — пристрастний фокстрот, з яким вони прийшли на шоу. 

Далі — зворушливий джаз-модерн,  її маленькому сину. 

Незабутнім суперфінал зробили й зіркові гості. танцювати учасників самбу під її новий хіт, футуристичним номером зі своїм партнером по шоу JAY, а запальна Michelle Andrade звабливо

Дізнатися більше про переможців та пригадати їхні найкращі номери можна за посиланнями: 

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі