Стають ще ближчими: Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар вирушили до Грузії

Танці з зірками
Стають ще ближчими: Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар вирушили до Грузії | 1+1 |

Працюють і надихаються.

Поділитися:

Уже цієї неділі, 8 вересня, глядачі 1+1 побачать третій випуск «Танців з зірками». Для підготовки до нового ефіру артистка «Дизель Студіо» Вікторія Булітко і її партнер по танцях Дмитро Дікусар вирушили до Грузії. Про це гумористка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Ми летимо до двох дуже крутих грузинських хореографів. Їдемо не відпочивати, їдемо працювати! — зазначила вона.

Черпнути натхнення в атмосферній Грузії Булітко запропонував Дікусар, який працював режисером тамтешніх «Танців з зірками».

Цікаво, що Вікторія познайомилася з цією країною вперше.

«Дмитро добре знає Тбілісі, у нього тут багато знайомих. Так приємно, що він сам підготував цю поїздку, зняв готель у своїх друзів у самому центрі, щоб я закохалася в Тбілісі (сміється). Ми живемо в центрі з красивим видом на старе місто», — поділилася враженнями зірка.

Попри те, що пара багато часу присвячує репетиціям, Дікусар обіцяв партнерці показати сірчані лазні та пригостити смачною їжею. До того ж така поїздка має зблизити пару, яка не приховує своєї симпатії один до одного.

Між нами, звісно, щось є, — проговорилась артистка у другому ефірі «Танців з зірками».

Своєю чергою танцівник розповів, що погляд Булітко змушує його шарітися. 

Гортай фото та дивися, як відпочивають Віка та Дмитро!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мы с Димой прилетели в Грузию! ???????? ⠀ Не просто так, не прохлаждаться, а готовить новый танец ???? Будем несколько дней учиться новому, я такого ещё никогда не танцевала. В программе: спортзал, танцы, танцы, танцы, танцы, грузинская еда и серные бани. @dikusar_dmitriy обещал сделать так, чтобы я влюбилась в Тбилиси ???? ⠀ Ждите нас на паркете @tanci1plus1 уже в это воскресенье. Это будет бомба! ???? ⠀ #танціззірками #дизельшоу #дизельстудио #викториябулитко #дмитрийдикусар

Допис, поширений ★ Виктория Булитко (@bulitka)

Цікаво, яким буде новий номер цієї пари після такої мандрівки... А поки пропонуємо переглянути їхній проникливий виступ із минулого ефіру шоу, в якому Булітко показала свою драматичну гру:

Також нагадаємо, в інтерв’ю 1plus1.ua Вікторія Булітко розповіла, чому йде на головний паркет країни «із заплющеними від страху очима».

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Дізнавайся останні новини про учасників вибухового сезону танцювального шоу:

1. Як Катерина Кухар мріє провести старість

2. Чи не завадить травмоване ребро Ксенії Мішиній виступити на «Танцях з зірками»?

3. «Уже десять років чоловік ділить мене з роботою»: Ексклюзивне інтерв’ю з Ілоною Гвоздьовою

Новини по темі