«Тато сказав мені застрахувати ноги», — Вікторія Булітко про участь у «Танцях з зірками»

Танці з зірками
Вікторія Булітко про участь у «Танцях з зірками»: «Тато сказав мені застрахувати ноги» | Інтерв'ю | 1+1
Фото: 1+1

Відкрий для себе щиру, веселу та сміливу артистку в інтерв'ю 1plus1.ua.

Поділитися:

«А тепер забігає малишка!» — гучно дає команду режисерка промо-роликів «Танців з зірками». Вмить у кадрі, поряд із ведучими Володимиром Остапчуком, Надією Матвєєвою й актором Михайлом Кукуюком, з’являється зірка «Дизель Шоу» Вікторія Булітко. Мініатюрна рудоволоса артистка у короткій блискучій сукні та на підборах тримає в руках кулю-вибухівку…

І на екрані, і в житті Вікторія — смілива дівчина, хоча і йде на головний паркет країни «із заплющеними від страху очима». Та ж сміливий не той, хто не боїться, а той, хто вміє долати свій страх. Булітко — тому доказ.

Вікторіє, «Танці з зірками» — цікавий, гучний проект. Та заразом доволі складний. Що підштовхнуло вас стати його частиною?

А що, можна було відмовитись? (сміється). Насправді, «Танці…» – це виклик самій собі та своєму тілу. Це як експеримент над собою, бо професійно танцями я ніколи не займалась і дуже про це шкодую.

У мене були спроби ходити на гімнастику й аеробіку, але це все швидко закінчувалося.

Пам’ятаю, як мама привела мене на гімнастику, і я постійно плакала від болю під час розтяжки. Тож мене забрали звідти після другого заняття.

А ось у «Дизель Шоу» зі мною відбулась якась метаморфоза! Продюсери буквально вмовили мене виконати один із найскладніших танців – танго. І в мене вийшло! Далі був народний танець. Потім із Сергієм Писаренком (актор «Дизель Студії» — Ред.) ми танцювали пристрасні па з неймовірно складними підтримками! Враховуючи нашу різницю у зрості, мені було дуже страшно. Але овації глядачів переконали, що мені це під силу. І я почала вірити в себе!

Тому «Танці…» – це для мене не просто, а справді складно. На проект я йду із заплющеними від страху очима, але відчуваю підтримку своїх колег і мільйонів глядачів!

Думаючи про участь цьому проекті, що викликає у вас хвилювання?

Найбільше хвилює моя неготовність до цього, оскільки не маю професійного танцювального досвіду. Хореографія у театральному мистецтві – це більше для загального розвитку, ніж професійні танці.

До того ж знаю, на що здатна зараз: точніше, моя «нерозтяжка» та «невитривалість». І, звісно, лякає те, що це прямий ефір! Тато взагалі сказав мені застрахувати ноги (сміється).

Віримо, що хвилювання ви опануєте і виконаєте танець своєї мрії.

Так! Мені дуже подобається контемпорарі. Не скажу, що буде легко впоратися з цим стилем, але я би дуже хотіла спробувати його підкорити.

Певно, всі чекають, що головним козирем вашої пари буде гумор. Але ж за вашими плечима є й драматичні ролі. Чого чекати?

А я думала, наш головний козир – різниця у зрості! (сміється). Та мені справді здається, що це найскладніше у нашій парі. Але й кумедно.

Ми торкатимемося тем любові та пристрасті. І, звісно, поруч із цим завжди крокує драма.

Тож, думаю, більше покажу себе як драматичну артистку. Звісно, ми будемо тяжіти до різноманітності, адже чим більше образів, тим цікавіший проект!

Якщо говорити про зовнішній стиль, мені подобається яскравий пін-ап, щось грайливе. 

Фото: Прес-служба «Дизель Шоу» 

Читай також інші інтерв'ю з учасниками нового сезону «Танців з зірками»:

1. «Це моя карма», – Дзідзьо про участь у «Танцях з зірками»

2. Відома гімнастка Анна Різатдінова напророкувала собі участь у «Танцях з зірками»

3. «У мене 69 переломів»: Даніель Салем про екстрим, сексуальність та страхи

4. Суддя «Танців з зірками» Франсіско Гомес зізнався, хто став його фаворитом у попередньому сезоні шоу

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі