«Показати голий торс – ніби поголитися наголо», – Даніель Салем здивував зізнанням

Танці з зірками
Даніель Салем здивував зізнанням: «Показати голий торс – ніби поголитися наголо» | Танці з зірками | 1+1

У третьому прямому ефірі «Танців з зірками» на тебе чекає ще багато цікавого!

Поділитися:

Уже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 глядачів чекатиме чуттєвий і зворушливий третій прямий ефір «Танців з зірками», під час якого всі пари виконають номери під українські хіти. Наприклад, під популярну композицію Сергія Бабкіна «Пробач» Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова станцюють фокстрот. Володимир, якого глядачі звикли бачити в гумористичному образі, вийде на паркет в іншому, серйозному, амплуа. Також шоумен зізнається, чому не погоджується переїхати до Канади, де живе вся його родина.

У цьому випуску відкриється з несподіваного боку і Даніель Салем. Незважаючи на яскраву зовнішність і велику увагу з боку протилежної статі, в житті ведучий досить скромний і стриманий. «Показати голий торс ніби поголитися наголо, ніби відкрити щось інтимне, і це дуже незвично для мене. Особисто для мене сексуальність це не просто картинка. Для мене це жодним чином не пов'язано з голим торсом. Це більше пов'язано з тим, що заховано всередині», – прокоментував Даніель чуттєву постановку, яку телеглядачі побачать вже у неділю.

Олексій Яровенко та Олена Шоптенко виконають спокусливу румбу під дуетний хіт «Бумбокс» і Тіни Кароль «Безодня». За допомогою танцю Олексій та Олена розкажуть, через які випробування проходить пара у стосунках на відстані. Білоруський актор, як ніхто інший, знає всі складнощі подібної ситуації, адже до його переїзду до Києва, вони з дружиною довгий час жили на два міста.

Надія Матвєєва і Валерій Шохін виконають віденський вальс під проникливу «Пісню про рушник», і телеведуча вперше за довгий час розповість про свого сина.

За історією акторки Ксенії Мішиної і Жені Кота знову спостерігатиме вся країна. Пара нарешті дасть волю своїм почуттям на паркеті, забувши про всі умовності і заборони.

Спеціально для ліричного хіп-хопу Михайла Кукуюка і Лізи Дружиніної співачка Jerry Heil виконає гучний хіт «Охрана отмєна».

Анна Різатдінова та Олександр Прохоров станцюють зворушливий вальс під пісню «Тримай» Христини Соловій. Анна покаже, як під маскою сильної дівчини ховається тендітна душа, якій так потрібна підтримка.

Вже цієї неділі на балконі пари зустрічатиме переможниця першого оновленого сезону – Наталя Могилевська.

Ще більше вражаючих історій і яскравих танців від учасників проекту «Танці з зірками» можна побачити цієї неділі о 21:00.

Нагадуємо, що телеглядачі можуть підтримати своїх фаворитів відправивши СМС, а також за допомогою мобільного додатку «1plus1 video», в якому один голос дорівнює 8 СМС повідомленням.

Прем'єра третього оновленого сезону «Танців з зірками», яка відбулася 25 серпня на «1+1», пройшла з високими показниками і стала кращою програмою дня. Рейтинг склав 4.9%, частка 21,4% по аудиторії 18-54 (50+), що значно перевищило показники програм на інших каналах. Загальне охоплення прем'єри танцювального шоу склало 5.7 мільйонів телеглядачів.

А поки чекаєш нових вражаючих номерів, пригадай розкішний номер відкриття попереднього ефіру:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай ще більше матеріалів про «Танці з зірками»:

1. Чи не завадить травмоване ребро Ксенії Мішиній виступити на «Танцях з зірками»?

2. «Українська Моніка Беллуччі» станцює пасадобль у прямому ефірі «Танців з зірками»

3. Битва Винників і тверк Матвєєвої: Найяскравіші моменти другого ефіру «Танців з зірками»

4. Катерина Кухар розчулилась до сліз у прямому ефірі «Танців з зірками»

5. «Танці з зірками»: Хто з учасників став лідером у другому ефірі

6. Яка пара вибула у другому ефірі «Танців з зірками»

7. Тест: Хто був би твоїм партнером у «Танцях з зірками»?

Новини по темі