Учасниця «Танців з зірками» Ксенія Мішина – про сина, моделінг і участь у шоу

Танці з зірками
Танці з зірками 2019: Ксенія Мішина розповіла про сина, моделінг і участь у шоу | 1+1

Акторка зізналася, навіщо їй участь у танцювальному проекті.

Поділитися:

Красуня-акторка Ксенія Мішина відома українцям своїми харизматичними ролями у фільмах та серіалах. Як людина мистецтва вона постійно шукає нові відчуття – саме тому стала учасницею «Танців з зірками».

Чия підтримка допомагатиме Ксенії боротися за перемогу в шоу, та чого вона чекає від проекту – зірка розповіла в інтерв’ю для 1plus1.ua.

Ксеніє, ви танцювали раніше?

У мене є незначний досвід, але у професійний рівень він не переріс. Танцювала переважно для себе і з перервами.

Чому ж зважилися на участь у «Танцях з зірками»?

Цей проект дуже яскравий, цікавий і емоційний. Це неймовірне натхнення для актора. Коли мені запропонували взяти участь у шоу, я спершу засумнівалася – все ж мені бракувало підготовки. Та, зрештою, це такий крутий досвід! Я неодмінно маю це прожити!

Фото: Прес-служба 1+1

Якого танцю боїтеся найбільше?

Хочу спробувати все, «торкнутися» цього мистецтва. Мені цікавий кожен напрямок, адже спостерігати танець і виконати його – це зовсім різні відчуття.

2007 року ви були учасницею конкурсу краси в рідному Севастополі й навіть вибороли титул віце-міс. Не думали зробити модельну кар’єру?

Участь у конкурсі – це збіг обставин. Мої подруги в попередні роки змагалися за титули, і в певний момент черга дійшла й до мене (усміхається). Я спробувала, але розвиватися в цьому не прагнула.

Фото: Прес-служба 1+1

На тому конкурсі ви ще й отримали приз глядацьких симпатій. Схоже, харизма допомагає вам підкорювати публіку. Та судді «Танців з зірками» доволі суворі. Як ставитесь до критики?

Критику треба сприймати і робити висновки, а не боятися. Так вийшло, що це невід’ємна частина шоу, і вона допомагатиме нам розвиватися і виправляти помилки. Усі троє суддів – професіонали, думку яких однаково братиму до уваги.

Ви в чудовій формі! Як вам вдається її підтримувати?

Дякую, мені приємно (усміхається). Намагаюся правильно харчуватись. Правда, в моїй професії це досить складно – особливо в напружені знімальні дні. Також відвідую спортзал, хоча й не фанатію від нього. Мабуть, поки що справляється генетика, але й працювати є над чим.

Фото: @misha.k.ua

Чим любите займатись у вільний час?

Нічого не робити, коли є така нагода (усміхається). Це справжня панацея для стомленого організму! Я завжди можу знайти цікаве заняття, та найбільше задоволення отримую від роботи й часу, проведеного із сином.

До речі, як він відреагував на те, що мама бере участь у «Танцях…»?

Сказав: «Круто!». І пообіцяв уболівати за мене. Він був дещо здивований, що я вмію танцювати. Та син уже загартований моїми зйомками. «Моя мама – АКРИСА», – не знаю чому, але для нього моя професія звучить без букви «т» (сміється).

Фото: @misha.k.ua

А син не тяжіє до танцю? Які в нього хобі?

Певний час дуже подобався брейк, навіть відвідував заняття – та любов тривала недовго. Його розчарувало, що вивчення танцю починається не зі складних елементів – а саме вони його й вабили (усміхається). Поки що ми багато чого пробуємо: плавання, футбол, великий теніс, робототехніка, колись була навіть ментальна арифметика та швидкочитання! Шукаємо те, що найбільше сподобається.

Дивись виступи Ксенії Мішиної та її партнера Євгена Кота у півфіналі танцювального шоу. Не пропусти грандіозний фінал «Танців з зірками» вже цієї неділі на 1+1. 

 

Більше цікавих інтерв'ю учасників та суддів нового сезону читай за посиланнями:

1. «Тато сказав мені застрахувати ноги», — Вікторія Булітко про участь у «Танцях з зірками»

2. «Це моя карма», – Дзідзьо про участь у «Танцях з зірками»

3. Відома гімнастка Анна Різатдінова напророкувала собі участь у «Танцях з зірками»

4. «У мене 69 переломів»: Даніель Салем про екстрим, сексуальність та страхи

5. Суддя «Танців з зірками» Франсіско Гомес зізнався, хто став його фаворитом у попередньому сезоні шоу

Новини по темі