«Танці», чекайте на мене», − Руслан Сенічкін

Танці з зірками
Руслан Сенічкін обіцяє повернутися на проект Танці з зірками
1plus1.ua

Телеведучий обіцяє з'явитися в новому випуску шоу Танці з зірками.

Поділитися:

Руслан Сенічкін разом зі своєю партнеркою по паркету Яною Цибульською покинули Танці з зірками в дев'ятому ефірі. Відтоді минуло більше двох тижнів, але, як виявилося, думки ведучого досі полонять танцювальні па. На своїй сторінці в Instagram Руслан виклав інтригуюче відео, в якому зізнався, що сумує за проектом, і планує повернутися в найближчому випуску − 11 листопада.

«Знаєте, минуло вже більше двох тижнів, як я не танцюю. Але мені ці танці сняться, маряться, постійні якісь репетиції, щось хейтери пишуть, це я читаю, все на мене валиться... Мені набридло і я вирішив цього тижня повернутися в Танці з зірками».

Кулінар і ведучий ранкового шоу Сніданок з 1+1, який за час участі в Танцях з зірками схуднув на 16 кг, розповів шанувальникам, що поки не знає, яким чином йому вдасться знову опинитися на шоу. Але пообіцяв зробити це будь-якою ціною цієї неділі.

Стане Руслан Сенічкін зірковим гостем або ж ще раз вийде на паркет − залишається таємницею. Дізнайтеся відповідь і не забудьте підтримати своїх улюблених учасників Танців з зірками 11 листопада о 21.00!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін: 10 фактів про ведучого, які познайомлять із ним ближче

Новини по темі