Танці з зірками 2 випуск онлайн – прямий ефір 03.09.2017

Танці з зірками

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 3 вересня на 1plus1.ua.

Поділитися:

3 вересня о 21.00 канал 1+1 у прямому ефірі покаже другий випуск Танці з зірками. На головний паркет країни знову вийдуть 10 пар, кожна з яких спробує вразити своїм танцювальним виступом.

У прямому ефірі глядачі побачать онлайн, як запалять паркет відомі українці зірки з найкращими танцівниками. На сцені шоу з'являться такі зіркові учасники, як співачка Наталя Могилевська, ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер Голосу. Діти-4 Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталія Холоденко, співачка Камалія, «суперблондинка» Оля Полякова, актор і учасник Ліги Сміху Юрій Ткач та співак і тренер Голосу країни-7 Сергій Бабкін.

Разом із ними на головний паркет країни вийдуть переможниця першого сезону Танців з зірками Олена Шоптенко, майстер спорту з бальних танців Анна Паламарчук, хіп-хоп танцівник Степан Місюрка, танцівник, який володіє майже всіма стилями танцю Євген Кот, Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко, призер чемпіонатів України та Європи з бальних танців Віталій Загоруйко, чемпіонка України з танцювальної дисципліни Funky Ілона Гвоздьова, чемпіон України з бальних танців Дмитро Жук та фіналіст відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Голландії Ігор Кузьменко.

Минулий ефір здійняв справжнє цунамі в країні. З нами були понад 15 мільйонів глядачів, які вже обрали своїх фаворитів. Сьогодні одна пара, на жаль, залишить цей паркет. Хто це буде - залежить від вас і суддів. Журі виставить свої оцінки, до яких ми додамо результат голосування глядачів. Чия сума буде найменшою та пара залишить шоу!

Не чекаючи, поки ваша улюблена пара вийде на паркет, ви зможете телефонувати та надсилати смс-повідомлення, аби підтримати їх! З одного номеру можна надіслати не більше 50-ти смс, та стільки ж разів подзвонити.


Якщо ви вболіваєте відправляйте смс на короткий номер 7914 та дзвоніть за номерами на екрані.​
за Сергія Бабкіна тисніть - 01

за Юрія Ткача - 02

Надю Дорофєєву - 03

номер Діми Комарова - 04

а Наталії Могилевської - 05

Олександра Скічко - тисніть 06

Камалію - 07

Олю Полякову - 08

Наталію Холоденко - 09

Ахтема Сеітаблаєва - 10

Сьогодні першими на паркет вийдуть лідери минулого тижня. Суддів одностайно підкорили їхні почуття у танці. Та чи вдасться їм повторити свій успіх сьогодні? Адже, на репетиції у Сергія Бабкіна залишається все менше часу, бо він знаходиться у концертному турі. Оцінки для пари Сергій та Сніжана Бабкіни - дуже важливі, бо бали з минулого тижня більше не враховуються!​

Вокал – фіналістка Голосу Країни – Віра Кекелія у супроводі живого оркестру «Танців з зірками».

Судді вже охрестили Юрія Ткача та його партнерку - шаленою сумішшю повітряної кульки та динаміту. Чи виконала Ілона Гвоздьова наказ Катерини Кухар - закрити Юру в залі й тренувати Гранд батмани до непритомності?​

Всі були вражені, тим як Надя легко станцювала хіп-хоп. Та чи впорається вона настільки ж легко зі своїм новим викликом?   Зустрічайте - солістка гурту «Время и стекло» Надя Дорофєєва та її партнер Женя Кот.

Минулого тижня ця пара посіла останнє місце на думку суддів. Та наш мандрівник Дмитро Комаров не звик здаватися. Тим більше він танцює із Мис України і у шоу вже всі пліткують, що між ним є щось більше ніж танець. Що скажеш, Дімо?  

Для них заспівали фіналісти Голосу Країни – Марта Адамчук, Віра Кекелія та Інгрет у супроводі живого оркестру «Танців з зірками». 

До виступу Наталі Могилевської залишилися лічені хвилини. Наталя готувалася до цього 7 днів на тиждень, 24 години на добу. І все це, щоб довести Владу Ямі, що нестача пристрасті на паркеті – це лише його ілюзія.

Цього тижня Олександр Скічко був дуже заклопотаний весіллям, яке вже встигли назвати "найгучнішим весіллям року". Але він старанно займався, щоб показати всій Україні і особливо, Катерині Кухар, що його танцювальна фігура відповідає його танцювальній майстерності! Вокал - Роман Дуда у супроводі живого оркестру «Танців з зірками»

Вона ледь не відмовилася від виходу на паркет сьогодні. А все тому, що її до глибини душі образила інша білявка, яка вважає себе головною у цій країні. Проте сьогодні вся країна побачить, що з Камалією краще не сперечатись! 

Минулого ефіру Оля пообіцяла з’їсти Катерину Кухар через низьку оцінку за танець анаконди. Але Степанові вдалося відмовити Олю від порушення діяти та зосередитись на підготовці нового танцю.

Зустрічайте Оля Полякова та Степан Місюрка!

Вокал – Нова яскрава зірка української сцени LAUD у супроводі нашого живого оркестру «Танців з зірками»

До виступу все ж таки готується наш танцюючий психолог - Наталія Холоденко. Сьогодні вона помститься Віталію на паркеті,  і покарає його за всі витівки на репетиціях. Психологія в дії! 

З таким пристрасним чоловіком, як Ахтем, хочуть танцювати всі жінки України. Але так пощастило тільки Олені Шоптенко. Цікаво, чи не ревнує її зараз Володимир Зеленський?​ 

Новини по темі