Танці з зірками 2 випуск онлайн – прямий ефір 03.09.2017

Танці з зірками

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 3 вересня на 1plus1.ua.

Поделиться:

3 вересня о 21.00 канал 1+1 у прямому ефірі покаже другий випуск Танці з зірками. На головний паркет країни знову вийдуть 10 пар, кожна з яких спробує вразити своїм танцювальним виступом.

У прямому ефірі глядачі побачать онлайн, як запалять паркет відомі українці зірки з найкращими танцівниками. На сцені шоу з'являться такі зіркові учасники, як співачка Наталя Могилевська, ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер Голосу. Діти-4 Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталія Холоденко, співачка Камалія, «суперблондинка» Оля Полякова, актор і учасник Ліги Сміху Юрій Ткач та співак і тренер Голосу країни-7 Сергій Бабкін.

Разом із ними на головний паркет країни вийдуть переможниця першого сезону Танців з зірками Олена Шоптенко, майстер спорту з бальних танців Анна Паламарчук, хіп-хоп танцівник Степан Місюрка, танцівник, який володіє майже всіма стилями танцю Євген Кот, Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко, призер чемпіонатів України та Європи з бальних танців Віталій Загоруйко, чемпіонка України з танцювальної дисципліни Funky Ілона Гвоздьова, чемпіон України з бальних танців Дмитро Жук та фіналіст відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Голландії Ігор Кузьменко.

Минулий ефір здійняв справжнє цунамі в країні. З нами були понад 15 мільйонів глядачів, які вже обрали своїх фаворитів. Сьогодні одна пара, на жаль, залишить цей паркет. Хто це буде - залежить від вас і суддів. 

Журі виставить свої оцінки, до яких ми додамо результат голосування глядачів. Чия сума буде найменшою та пара залишить шоу!

Новости по теме