Танці з зірками 3 випуск онлайн – прямий ефір 09.09.2018

Танці з зірками

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 9 вересня на 1plus1.ua.

Поділитися:

26 серпня о 21.00 на каналі 1+1 стартував новий сезон легендарних Танців з зірками.

Першими на головний паркет країни 9 вересня вийшли Павло Вишняков та Юля Сахневич. За допомогою фокстроту вони розповіли драматичну історію про Квазімодо та Есмеральду, а також про кохання, яке здатне подолати всі перешкоди. Катерина Кухар визнала, що саме ця знаменита історія свого часу надихнула її пов'язати життя з мистецтвом. А Влад Яма поставив парі рекордну оцінку - 10 балів!

Другими виступили Маша Єфросиніна та Максим Леонов. Маша розповіла про кризу у своїх стосунках з чоловіком Тимуром, а її Віденський вальс під "Не отрекаются, любя", став чудовою ілюстрацією до зворушливої особистої історії Марії. "Ви цілком можете поборотися за перемогу" -   так оцінив танець Влад Яма і побажав парі "більше справжності".

Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова, які виступали третіми, станцювали гумористичне танго під хіт Сердючки "Тук тук тук". Судді теж жартували, оцінюючи пару, але оцінили виступ пари високо. "Мені дуже сподобалося. Дякую, друзі" - сказав MONATIK. 

Четвертими танцювали Аніта Луценко та Олександр Прохоров. Вони здивували публіку ніжністю свого вальсу під пісню Івасюка "Я піду в далекі гори". Влад Яма зауважив: "Аніто, схоже твоє тіло нарешті почало розмовляти". Проте, Катерина Кухар була більш суворою у своїх оцінках.

Денис Берінчик, який з Катериною Белявською виступав цього разу п'ятим, вперше розповів трагічну особисту історію про втрату новонародженого сина. Фристайл Дениса та Каті продемонстрував внутрішню силу спортсмена, який попри все, мусить рухатися вперед і йти далі. "Ви несете надзвичайну силу - відзначив Влад Яма, Ви - справжній чемпіон". А Катерина Кухар, зі сльозами на очах, зізналася, що в її житті була подібна трагедія, і лише балет врятував її. "Дякую" - сказала Катерина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Денис Берінчик вперше розповів про втрату новонародженого сина

Шостими на паркет вийшли Павло Зібров та Марія Шмельова. Танго пари було чудовим, проте Влад Яма попросив Павла "Відпустити себе і танцювати так, ніби його дружина Марина, не бачить". А Катерина Кухар була суворою, і натякнула, що пара може незабаром залишити проект.

Пара, яка виступила сьомою - гаряча крихітка Michelle Andrade та улюбленець глядачок Женя Кот. Вони обрали пасодобль, який, на думку Влада Ями, вийшов не дуже гарячим. "Занадто все лагідно і добре. Рррррр! Це ж пасодобль!" - емоційно прокоментував Яма.

Головний Ерос проекту Микола Тищенко та його партнерка NANA цього разу виступили восьмими та станцювали диско. І спричинили дискусію між Владом Ямою та Катериною Кухар - судді не могли вирішити, на кого ж більше схожий наш Микола - на Жан Клода Ван Дама чи Сільвестра Сталоне?

Дев'ятим на паркет вийшов схудлий під час проекту телеведучий Руслан Сенічкін та його партнерка Яна Цибульська. Яна та Руслан танцювали ф'южн за накритим столом та на ньому під "Твої зелені очі" Вакарчука, розкидали посуд та пробуджували пристрасть у суддях та глядачах. Відтак, Влад Яма почав з того, що розповів про сезон спарювання у панд. Пожартувавши, Яма зосередився та сказав, що Руслан - щирий та справжній, тут і зараз. А Катерина Кухар подарувала ведучому особливий подарунок - іграшку.

Оксана Марченко та Дмитро Чаплін виступали десятими. Вони виконали румбу під Лану дель Рей.

Іраклі Макацарія та Яна Заєць вийшли та паркет одинадцятими та виконали ча ча ча під "Пупсік" Тіни Кароль. Іраклі, який напередодні отримав травму шиї, танцював у шийному корсеті, а от решту елементів одягу поступово знімав у танцювальному номері про прання. Влад Яма не втримався і вийшов на сцену, щоб станцювати з напівоголеним Іраклі та Яною. А MONATIK зазначив, що ця пара своїм виступом потішила не лише жіночу, а й чоловічу аудиторію.

Леся Нікітюк та Максим Єжов танцювали останніми, дванадцятими. Леся розповіла про те, як її довів до сліз хлопець на другому курсі інституту, не зрозумівши її почуттів. Проте, вона не сумує, а співчуває "цьому клоуну". Свою сальсу синьоока Леся в сексапільному вбранні присвятила всім дівчатам і побажала їм завжди пам'ятати, що вони - super star. "Соковитою оливкою у коктейлі емоцій" та родзинкою шоу назвав MONATIK оптимістку Лесю.

За результатами оцінок суддів турнірну таблицю очолили Маша Єфросиніна з Максимом Леоновим та Павло Вишняков з Юлією Сахневич, а от останню сходинку посіла якраз  пара Лесі Нікітюк з Максимом Єжовим, яку нагородив наднизькою оцінкою Влад Яма. 

Проте, за результатами глядацього голосування до зони ризику потрапили інші пари: Аніта Луценко та Олександр Прохоров, Павло Зібров та Марія Шмельова, Микола Тищенко та NANA. 

Зрештою, шоу Танці з зірками цього вечора залишила пара Павла Зіброва та Марії Шмельової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який танець вам сподобався найбільше? Проголосуйте за свого фаворита

Не пропустіть пряму трансляцію шоу у неділю, 9 вересня, о 21:00 на сайті 1plus1.ua.

Новини по темі