Танці з зірками: стало відомо, хто покинув шоу в третьому ефірі

Танці з зірками
Стало відомо, хто покинув шоу Танці з зірками у третьому ефірі

19 вересня о 21:00 відбувся третій ефір шоу "Танці з зірками", темою якого була "Рік, який змінив моє життя". Хоч всі виступи й були неймовірними, для однієї пари цей вечір закінчився невтішно.

Поділитися:

19 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбувся вже третій ефір легендарного шоу "Танці з зірками"! На цей раз темою випуску був "Рік, який змінив моє життя". Кожна зірка поділилася своїми спогадами про найкращий або навпаки – найгірший рік життя, який зробив їх такими, якими вони є. Та, на жаль, все ж сьогодні одна пара покинула проєкт, зібравши найменшу кількість балів та голосів за свій виступ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у третьому ефірі (ВІДЕО)

В зоні ризику опинились Ліда Лі і Олексій Базела, Олексій Суровцев і Марія Колосова та Олександра Машлятіна і Денис Самсон.
За результатами глядацького голосування та за загальною сумою балів від суддів покинула проєкт пара Олександри Машлятіної та Дениса Самсона.

Машлятіна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Blackpool Dance Festival 2021: українці завоювали три «золота» (хто поїде у наступному році – відкритий конкурс)

Для пари це був удар, адже вони сподівались, що ще не раз опиняться на головному паркеті країни: Проте вони не падали духом та намагались якомога більше підняти один одному та всім у залі настрій. Дивіться, як оголошували результати:

Дивіться всі виступи цієї пари на головному паркеті країни:
- у другому ефірі, коли Олександра прийшла у шоу на заміну Анастасії Оруджової;

- у третьому ефірі.

Нагадаємо, що квитки на наступні прямі ефіри все ще можна придбати! Просто натисніть на картинку:

купити білети на ефір

Новини по темі