Як відреагував наречений Ольги Харлан на участь у "Танцях з зірками" та її тренера — хореографа Діму Дікусара (відео)

Пару Ольги Харлан та Діми Дікусара називають найвродливішою парою у цьому сезоні на шоу "Танці з зірками". Чи ревнує наречений Ольгу Харлан до зіркового тренера?

Поділитися:

Катерина Осадча, у програмі «Світське життя», запитала, як відреагував наречений Ольги Харлан на її участь у «Танцях з зірками» та тренера — хореографа Діму Дікусара. 

На питання, чи довго спортсменка наважувалася на участь у «Танцях з зірками» та чи була участь у шоу ліками після поразки на Олімпіаді, Ольга Харлан відповіла:

Рішення про участь у шоу "Танці з зірками" я прийняла ще до поразки на Олімпіаді, тому моя участь у  проєкті не залежала від результату у змаганнях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спортсмени на паркеті "Танців з зірками": чи є у них перевага в підготовці? (коментує Олена Шоптенко)

Ольга Харлан також прокоментувала, що, на її думку, про такого партнера, як Діма Дікусар мріє кожна учасниця шоу і вважає, що їй дуже пощастило з тренером. 

Катерина Осадча запитала Ольгу Харлан чи ревнує наречений, італієць, її до хореографа Діму Дікусара. На що спортсменка відповіла:

Я розумію, що, можливо, якась ревність присутня, бо на його місці я б також хвилювалась. 

ольга харлан та її наречений

Для того, щоб дізнатися більше про участь Ольги Харлан у шоу «Танці з зірками» дивіться відео сюжет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тенісистка Еліна Світоліна зізналася, чим її завоював Гаель Монфіс, та розповіла, що не збирається покидати спорт: «Для мене важливо виграти якомога більше титулів»

Дивіться виступ Ольги Харлан та Дмитра Дікусара у другому ефірі «Танці з зірками» 2021 — Квікстеп: